Şimdiye kadar izlediğin hangi film seni çok etkiledi ve sana yeni bir bakış açısı kazandırdı?Şaşırtan, fikrini değiştiren şeyler de olabilir
Beni en çok az önce izlediğim film etkiledi. Kefernahum, biraz ön yargıyla yaklaştığım ve pek umutlu olmadığım bir filmdi. Ama başından sonuna kadar ilgiyle izlediğim filmlerden birisi oldu. Suriyelilere karşı hepimizin bir ön yargısı var. Bunu kıracağına inandığım, etkileyici bir film. Çünkü gerçek hayattan uyarlanmış bir film. Ki başroldeki Zain gerçekten Suriye'de aynı kadın tarafından keşfedilmiş bir çocuk ☾
Beni en çok etkileyen film figh club idi. Filmde bir çok anlatılmak istenen vardı. 13 kez izledim sanırım öyle düşün :D Film üzerinden tüketim toplumu olsun, giydiğimiz kullandığımız eşyalara bağlı olsun , kafayı bozduğumuz o basit bağlılıklar olsun bunlara değiniyor. Bir de değindiği kişilik bölünmeleri olsun tyler, marla gibi değişik ve etkileyici bir film almak istenilen bir mesaj alınabilir.
Kesinlikle, gerçekten birini anlamak için hayatını göstermek yeterli oluyor. Yedinci koğuştaki mucizeye de aynı şekilde ön yargılıyım. Sinemasına gittiğimde boş bir ön yargım olduğunu anladım. O da çok etkilemişti beni
Farkettim shah rukh khani turkiyede cok kisi bilmez My name is khan ve ben terorist deilim bunu hic duydunmu turkiyede bilinen tek filmi bu ama bu adamin ozellikle jab tak hai jaan filmini izlersen seni temin ediyorum otur ur aglarsin yetmez ustune butun filmlerini izlemeye baslarsin
Müzisyen Eric Draven ve nişanlısı Shelly, düğünlerinin arifesinde Top Dollar isimli berbat tipin başını çektiği serseri çetesi tarafından saldırıya uğrar ve katledilirler. Bir yıl sonra Eric'in mezarını ziyaret eden bir karga, genç adamın intikamcı bir ruh olarak ölümden dönüşünün de simgesi olacaktır. Beni bunun dışında Brandon Lee'nin yani Eric sahnesini oynarken ölmesi ve bu filmden 2 hafta sonra evlecek olmasıydı.