Bence filmde çok fazla mesaj vardi... Dünya genelinde internet ve iletisim kesintisi oluyor. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyor ve bu durumdan elektrikli arabalarda etkileniyordu... Tesla arabalar kontrolden çikip kaza yapiyordu ve siber saldirilar olduğu haberle karşilaşiyorlar
Uzak durmaktan bahsetmiyorum, geliştirilen bir teknolojinin tam anlamıyla ne işe yaradığını öğrenmeden sadece bir yönüne bakarak içselleştirilmemeli, her şey de dengeyi bulmak çok önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır izlemedim
Filmi izlemedim yorumunu okudum, ben körü körüne teknolojiye teslim olanlardan değilim, eski sistemle yeni sistemi harmanlayarak kullanacaksınız
Teknolojinin iyi yanlari varken kötü amaçli kullananlarda olacaktir elbet ama hayatimiz artik teknolojiden ibaret bu yüzden uzak durmak imkansiz
Uzak durmaktan bahsetmiyorum, geliştirilen bir teknolojinin tam anlamıyla ne işe yaradığını öğrenmeden sadece bir yönüne bakarak içselleştirilmemeli, her şey de dengeyi bulmak çok önemli
İşte tam olarak bu yüzden elektrikli araba almıyorum demek isterdim ama maalesef param olmadığı için alamıyorum 😂😂
izledim sonunu sevmedim
Sonu saçmaydi evet
güzel dizi olur ama bundan buna benzer bi dizi vardi
Revolution adı onuda izle
Olur izlerim
Çok panralayaksın
Yariya kadar
şu an için hayır