Filme başladıktan sonra seni içine çekmesi için ne olması gerekiyor? Keyifli akşamlar.. ✨️🥂
#smell

Filme başladıktan sonra seni içine çekmesi için ne olması gerekiyor? Keyifli akşamlar.. ✨️🥂
#smell
Tabi ki de filmin konusu ve senaryosu önemli benim için.. bir de oyuncuların başarısı da önemli çünkü filminin gerçekçi olması onların oyunculuğu sayesinde mesela bu yüzden de Jokeri çok seviyorum kendimden de bir şeyler bulduğum için. Keyifli akşamlar.. ️ ✨🥂
Konunun işlenme şekli.
Bazı filmler vardır konusu çok iyidir ama olay örgüsünü yanlış işlerler film çöp olur.
O yüzden olayların akıcı ve olay örgüsünün çok iyi işlenmiş olması benim için filmi izlenilmeye değer kılar.
Konunun sürükleyici olması kesinlikle. Konu sürükleyici değilse film beni yoruyor. Odağım hemen başka yerlere kayıyor, filmi anlayamıyorum. Güzel bir olay örgüsü varsa hipnotize olmuş gibi izliyorum.
Filmin çekim açısı, kullanılan efektler baya etkiliyor. Hele de yeni yapım bile olsa 2000'li filmlerin havasını versin, senaryo kötü bile olsa iyi hatırlamama sebep oluyor.
Cevap
12Cevap
Gizem ya da korku türlerine bayılıyorum gerçekten gece harika oluyor. <3
Kısa ve öz bir şekilde tek kelimeyle
silahlar
Bir defa kaliteli aksiyon ve senaryosu
Sürükleyici oluşu ve dram gerilim aşk konulu olması
başıyla sonu arasında bağlantının iyi olması ve konunun akıcı işlenmiş olması
Konu, senaryo çok önemli, görsel efektler de yerli yerinde olursa izlerim. Ama özellikle konusu önemli benimle için.
Sürükleyici olması benim açımdan
Senaryosu, oyuncuları ve yönetmenliği
Konusu akışı valla
Aksiyonu ve senaryosu
Oyuncuların etkisi
Cekici atraksiyonlu macera filmi olur
Konusu sağlam olmalı
Mesela mor formatında kısa MB lı filmler indiriyorum film indirirken aradığım kriterler filmin kapak resmi çünkü kapak resmi filmi kaliteli kılıyor sonra konu özetine bakıyorum ve konusu beni çektiyse fiom hakkında o an pozitif duygular hissediyorsam indirmeye çalışıyorum cunki son zamanlarda film indirmek zorlaştı, yani filmde bi mücadele olmalı bi topluluk olmalı mesela 300 spartalı gibi
Senaryo ve oyunculuk.
Merak etmem gerek ve konusu da önemli
Akıcı olması
mantıklı senaryo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?