Diziler & Filmler Filmin/dizinin yanında giden en güzel şey 🍿? CsR54 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Akşamları veya geceleri, oturdunuz en sevdiğiniz filmi / diziyi açtınız, izliyorsunuz. Yanınıza alacağınız atıştırmalıklar neler? Veya hiçbir şey yemeden içmeden mi izliyorsunuz? Aşağıdakilerden hangileri tercihiniz olurdu? 🍿😊 Mısır / Çay Çerez / meyve suyu veya başka bir şey Sadece içecek ( kola , gazoz , çay vs ) Sadece atıştırmalık ( mısır , çerez , fıstık ) Hiçbirisi değil - ( yorumlayabilirsiniz ) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Filmin/dizinin yanında giden en güzel şey 🍿? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları En Güzel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sigara redbull veya kola 1 5 Yorumla CsR54 +1 yıl Offf sigara mi, en sevdiğim u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende 1 yıl içiyorum CsR54 +1 yıl Kanka sen yeni başlamışsın, benim 10 yıl oldu , bırakmak için çok uğraştım ama olmuyor bir türlü u Barış_LonelyForever +1 yıl knk 13 yaş da baya erkenmiş CsR54 +1 yıl Kankam maalesef ki öyle , 12 , 13 yaşımdan beri içiyorum, keşke ağzıma sürmeseydim..
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiçbiri. Ben dizi, film izlerken hiçbir şey yemem çünkü odaklanamıyorum 1 1 Yorumla CsR54 +1 yıl Evet ya, böyle bir sıkıntısı var Yorumla
charliesgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir şey yerken odaklanamıyorum, özellikle cips 1 1 Yorumla CsR54 +1 yıl Evet , hatta bazen yerken sesten duyulmuyor kqkswksj Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Badem (kavrulmuş) patlamış mısır (aşırıya kaçmadan) sade maden suyu.(kola vs tüketmediğimden) 1 1 Yorumla CsR54 +1 yıl Abimiz ağzının tadını biliyor Yorumla
hedefhukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 70% +1 yıl İçecek en iyisi bence yanına da fazla ağır olmayan bir yiyecek olabilir. 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben açıkçası Mısır ve çay olarak tercih yaparken 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı. + Sadece içecek. 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İçecek içmeyi çok severim. 1 5 Yorumla CsR54 +1 yıl İçecek olarak ne içiyorsun mesela? Yorumla llalunahCr +1 yıl Meyve suyu, bazən kola, kahve, milkshake... Yorumla CsR54 +1 yıl Hımm, güzel seçenekler.. Yorumla llalunahCr +1 yıl Evət 💫 Yorumla CsR54 +1 yıl 😊😊 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl 🍫🍫🍫🍫 1 2 Yorumla CsR54 +1 yıl Siz çikolata sevmek , hangi marka Yorumla Sinirrr +1 yıl Bitter.. Leonidas. Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevdiğin yemeği yemek ve içmek 1 0 Yorumla
AptalFilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İçecek. Bir şey yerken odaklanamıyorum 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 389 cevap paylaştı. Çay içiyoruz biz 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Evde patlatılmış mısır ve çay veya kahve. 1 0 Yorumla
Lokininhadesi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. bir şey yemeyi içmeyi sevmem dikkat dağıtıyor 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Mısır ve çay diyorum.. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 776 cevap paylaştı. Mısır, kola. 🍿🥤 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 618 cevap paylaştı. Çerez meyve suyu 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çay olsun da yanına bir şey olmasa da olur 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çekirdek kola, mısır kola 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Mıdır iyi olur 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. çerez ve sıkma portakal 1 0 Yorumla
garenyoutube Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl bence sevgiliyle battaniye 2 2 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Var mı peki 😊 Yorumla CsR54 +1 yıl Atıştırmalık olarak sordum , Sevgili atıştırmalık mi yaaa of yaaaağ Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sessizlik 😄 1 3 Yorumla CsR54 +1 yıl En değişik ve mantıklı cevap 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çıt çıkmasın ben film izlerken. 😄Olay çıkarırım jjfjg. Yorumla CsR54 +1 yıl Mevzu çıkar mevzu kwzowks Yorumla
thedifferenceds Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Cips ve meşrubat wywhehdh 1 23 Yorumla CsR54 +1 yıl Kskzsjsjskz Yorumla thedifferenceds +1 yıl Qyhwsdkdlslshs Yorumla CsR54 +1 yıl Niye gülüyosunn kwkslwkskw Yorumla thedifferenceds +1 yıl Hadi ben deliyim sen niye gülüyosun yhwhsjsjdje Yorumla CsR54 +1 yıl Ben daha deliyim o yüzden kwkswkskwk Yorumla thedifferenceds +1 yıl Akıl sağlığı aranıyor ysfdhdhhwhe Yorumla CsR54 +1 yıl Varsa dağıtın şu yorumun altına da nasiplenelim kwkskwskw Yorumla thedifferenceds +1 yıl İnşallah gelir birileri bizden bi cacık çkmaz çünkü gülüp duruyoz qywhafgsjdjdj Yorumla CsR54 +1 yıl Ne anladın Yurdagül ne anladınnnn kwkzkwkzkwk ( YouTube'a yaz bu cümleyi ilk videoyu izle ) skkzaksksk Yorumla thedifferenceds +1 yıl hiç sevmem şu şekil şakaları yaaawgwhhs Yorumla CsR54 +1 yıl İzledin mi slkskasks Yorumla thedifferenceds +1 yıl İzledim qhwhwjjwjdk Yorumla CsR54 +1 yıl Müthiş yaa kslzkwkssks Yorumla thedifferenceds +1 yıl Yahshdjdjskqk Yorumla CsR54 +1 yıl Hiç 26 göstermiyosun bu arada ksksksks Yorumla thedifferenceds +1 yıl Ruhum çocuk ondan olabilir agdfghsjsjsj Yorumla CsR54 +1 yıl Ne güzel miss kslzkwksks Yorumla thedifferenceds +1 yıl Geç yaşlanıcam tabi miss hahshshsjjdjd Yorumla CsR54 +1 yıl Yaşlanacağımı düşündükçe çıldırıyorum kwkskwkssk Yorumla thedifferenceds +1 yıl Ahh maalesef hepimiz yaş alıyoruz bu mutlak gerçek kendini olacaklara hazırlasan iyi edersin eehhehehe Yorumla CsR54 +1 yıl Son derece hazırım her açıdan no problem 😊 Yorumla thedifferenceds +1 yıl Ne güzel o vakit😊 Yorumla CsR54 +1 yıl Aynen 😊 Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çips çips 1 3 Yorumla CsR54 +1 yıl Çütos çütos çütossss Yorumla Я-Вала +1 yıl Imm olabilir Yorumla CsR54 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Mısırla çay beybi 1 1 Yorumla CsR54 +1 yıl Çaysız olmaaz Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pizza 1 1 Yorumla CsR54 +1 yıl Waow , pizza mı? Farklı bir alternatif Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Çay , Çekirdek 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Çay kafi. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar