Herkese merhaba, Netflix yeni bir dizi yayınlamıştı. Samuray konulu Blue Eye Samurai ben bu diziden sonra bu tarzlara merak saldım. Samuray olabilir anime başka tarzlar olabilir bana dizi/film önerisi yapabilir misini? Temaları ve animasyonu güzel olsun lütfen 😂🤘🏽🤎
One piece netflix yeni yeni dizisini çekmeye başlasada animede 1088 bölümü var şu an Ve anime 1000 bölüm daha gidecek öngörülere göre. DemonSlayer GoblinSlayer
Oha o kadar bölüm ben hayatım boyunca izleyemem sanırım 😂 demonslayer bu ay sonu kaldırılıyor diye izlemedim yarısına kadar kardeşim izlemiş beğenmemiş pek
Ya one piece biri daha dedi ama netflix de yok bulamadım. Kurgusu güzel olabilir ama ben hayatımda hiçbir diziyi bitirmemiş biriyim dizi film izleyemiyorum o yüzden bitiremem dedim 😂
Yine bu samuray gibi maceralı konsepti olan ama anime olmayan işler var: Mesela Mandalorian. Film olarak da biraz eskidir siyah beyaz ama Yojimbo filmi tam bir samuray filmdir. Japonluğa ve kılıç delikanlılığına doyarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Attack on titan
Teşekkürler barış 🙏🏽
🙏
monster (2004)
aot
I want to eat your pancreas
ReLIFE
İnuyashiki
ay ay bir sürü, teşekkürler inceleyeceğim hepsini 🙏🏽
rica ederim.🙏
One piece netflix yeni yeni dizisini çekmeye başlasada animede 1088 bölümü var şu an Ve anime 1000 bölüm daha gidecek öngörülere göre.
DemonSlayer
GoblinSlayer
Oha o kadar bölüm ben hayatım boyunca izleyemem sanırım 😂 demonslayer bu ay sonu kaldırılıyor diye izlemedim yarısına kadar kardeşim izlemiş beğenmemiş pek
Beğenirsin kurgusu güzel one piece kendini sevdiriyor ayrica
Ya one piece biri daha dedi ama netflix de yok bulamadım. Kurgusu güzel olabilir ama ben hayatımda hiçbir diziyi bitirmemiş biriyim dizi film izleyemiyorum o yüzden bitiremem dedim 😂
Netflix de dizisi çekiliyor 1 sezon 8 bölüm ama animedeki ilk 60 bölümü anlatıyor.
Demon slayer de istediğin tarz kılıçlı felan 😂
Netflixteki benim gördüğüm çocuk dizisi onu yazınca ahahah
Çocuk dizisi derken 😂
Bildiğin anismasyon çocuk filmi çıkıyor ejderhalı 😂
Demon slayer de mi
Yok beaa one piece yazıyorum ejderhali bir çocuk dizisi çıkıyor
www.hdfilmcehennemi.de/.../
Ona benzer vahşilik oranı yüksek castlevania var ama blue eye samurai kadar iyi değil bence fakat daha çok sezonu var. O da şiddete de doyuruyor.
Evet gördüm onu ama bi iki bölüm izledim sarmadı nedense
Yine bu samuray gibi maceralı konsepti olan ama anime olmayan işler var: Mesela Mandalorian. Film olarak da biraz eskidir siyah beyaz ama Yojimbo filmi tam bir samuray filmdir. Japonluğa ve kılıç delikanlılığına doyarsın
Berserk öneririm 😸
Teşekkürler bakmıştım ama animasyonu çekici gelmemişti 😂
One piece
Anime?
Anime 😅
Kungfu Panda