şu an en çok sevdiğim anime tensei shitara slime datta ken. Konusu nedense çok hoşuma gitti hem yeni. Anime önerim de 1) akame ga kill 2) tensei shitara slime datta ken 3) tate no yuusha no nariagari Bu üç animeyi izleyebilirsin ben sevdim. Senin de seveceğini tahmin ediyorum iyi seyirler
mushoku tensei diye bir anime var arkadaş önerdi. Bunuda izle bence yeni sezon geliyor. Ama ara verdiler sanırım. Bide Maou Gakuin no Futekigousha Shijou Saikyou böyle anime var güzel. Zamanın olursa bunları da izlemeni tavsiye ederim. Eğlenceli bunlar izlerken güldürüyorlar baya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
231) akame ga kill
2) tensei shitara slime datta ken
3) tate no yuusha no nariagari
Bu üç animeyi izleyebilirsin ben sevdim. Senin de seveceğini tahmin ediyorum iyi seyirler
Akame ga kill'i duymuştum. Çok teşekkür ederim hepsine bakacağım.
mushoku tensei diye bir anime var arkadaş önerdi. Bunuda izle bence yeni sezon geliyor. Ama ara verdiler sanırım. Bide Maou Gakuin no Futekigousha Shijou Saikyou böyle anime var güzel. Zamanın olursa bunları da izlemeni tavsiye ederim. Eğlenceli bunlar izlerken güldürüyorlar baya
Cok sagol
Sıkıntıdan bir başlayıp hepsini izlerim herhalde:D
Bunları izlerken zaman nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
Dizi olarak my love story (ore monogatari). Bunu mutlaka izle inanılmaz güzel
I want to eat your pancreas da çok iyi. Gerçi bilindik bir anime, belki izlemişssindir.
İzledim çok güzeldi