Belki çok fazla benimsediğiniz belki hayran olduğunuz belki onda kendinizi gördüğünüz…

Belki çok fazla benimsediğiniz belki hayran olduğunuz belki onda kendinizi gördüğünüz…

before serisi celine. onun kadar kadın erkek ilişkileri ile ilgili düşünüyorum ve onun kadar erkeklerin kadınlar hakkındaki gerçek düşüncelerini analiz etmeye çalışırım. ya öyle değilse şeklinde düşünmesi ve bu yüzden gururu öne koyan, inatçı, sorgulayaan bazen olmayacak noktalara gelen, bütün bu karmaşaya karşın aşka inanan biriyim.
Kendimi gördüğüm bir karakter yok ama sevdiğim, kaliteli bulduğum, hayran olduğum karakterler çok var;
Truva - Ahilleus. The Originals - Elijah. Lucifer - Lucifer. The Vampire Diaries - Caroline. The Witcher - Geralt. Bu karakterlere hayranım.
Cevap
9Cevap
Joker var evet en sevdiğim ve kendime en çok benzettiğim süper kahraman.
Sadece bir tane değil, izlediğim filmlerden kendimle eşleştirdiğim çok karakter oluyor. Eğlenceli oluyor. 😄🙂
Ed Summer from Unfaithful
Bence bu sitedeki herkes bir sekilde
NURI BILGE CEYLAN filmlerindeki bir karakteri bir ucundan günlük hayatinda yasiyor buna bende dahil
İnto the wild özgürlük yolu yani kişinin dünya sahte gelip allaha kavuşma özlemi sonunda karakter ölüyor zaten
Ay pardon tanrıya özlem
Genelde Türk filmleri severim
Film izlemeyeli de baya oldu.😔
Jerome Valeska neden bu kadar sevdim ve özdeştirdim bilmiyorum. Bide Newt Scamander
Film olarak Batman Bruce Wayne karakteri
Dizi olarak bir karakter bulunmuyor
Ayy ıssız adam kapağa bu fotoları koymayacaktın :( hufff :( bi de aşk tesadüfleri sever1 de ki deniz
John Wick filmi
Culpa Mia Nicholas ve after filmindeki hardin ayrıca bir ajan filmi Adolf eichmanı yakalayan ve soykırımın hesabını soran kişi ama ne yazikki soykırıma uğrayan insanlar adeta soykırım yapıyor şu an
You- Beck. (Profilden anlaşılacağı üzere)
Var. Çalı kuşu Feride
Fantastik 4 lu hepsi :)
Vay be… Issız Adamlar mı varmış bu sitede?
PENCEREMDEN ASİGİMMMMM
Yalan dünya Tülay
Yok 🤷
Kuruluş osman kral tam ben
HAyır yok
“You “ Joe
Niye öldürdün beni?
@slytherin_varisi seni koruyorum kötü bir niyetim yoktu 😂
Eyşan
The Old Guard - Andy
Issız kadın gibi hissediyorum
Alacakaranlık bella