Diziler & Filmler Kendinizi özdeşleştirdiğiniz bir film veya dizi kahramanı var mı? Black__Swan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Belki çok fazla benimsediğiniz belki hayran olduğunuz belki onda kendinizi gördüğünüz… Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kendinizi özdeşleştirdiğiniz bir film veya dizi kahramanı var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sherlock. Detaycı, akılcı ve her zaman bir sonra ki hamleyi takip ve tahmin edebilen 1 1 Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Ondan ne şüphe 😅 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Walter reisin pis islere henuz bulasmamış versiyonuyum😃😃 1 6 Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Hala tehlikedesin yani hdkskf Yorumla TheLostBoy +1 yıl Yok henuz danger is loading Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Ortağını bulabildin mi bari 😂 Yorumla TheLostBoy +1 yıl Ben yalniz çalışırim Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Hayırlı işler Yorumla TheLostBoy +1 yıl Bol güneşler Yorumla
awkwardone Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ahh Walter... İzlediğim her dizide muhakkak "Hah, bu ben!" dediğim karakter ya da karakterler bulabiliyorum genelde ama bir örnek vermem gerekirse The Dark Knight'daki Joker diyebilirim. 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Breaking bad djdjd 3 hafta önce bitirdim bu diziyi ama ben Scofield gibiyim djdj 1 0 Yorumla
Lsㅤㅤㅤ Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 91% +1 yıl anime karakteri olan lelouch'a kendimi aşırı benzetiyorum kişilik olarak 1 0 Yorumla
007Alone_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hayır yok. Her insan ayrı bir dünyadır özdeşleşmek imkansız. O yüzden kendini böyle karakterlere kaptırmak manasız. Kıymetinizi bilin :) 1 1 Yorumla 007Alone_ist +1 yıl Sen kime benzetiyorsun siyah kuğu :) Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Süper diziydi ya keşke dwvamı çekilse 1 4 Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Tadında bırakıldığı için güzel Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Ben daduna doyamadım 😀 Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Ona ben de doyamadim fsjkf Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl 😀 haha ozaman hemfikiriz Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Behlül Haznedar 1 1 Yorumla Black__Swan__ +1 yıl Puahahahsjska Yorumla
honkibebis Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl blair waldorf. huy ve karakter olarak benziyoruz 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ragnar ~ Vikings 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sherlock. Detaycı, akılcı ve her zaman bir sonra ki hamleyi takip ve tahmin edebilen
Ondan ne şüphe 😅
Walter reisin pis islere henuz bulasmamış versiyonuyum😃😃
Hala tehlikedesin yani hdkskf
Yok henuz danger is loading
Ortağını bulabildin mi bari 😂
Ben yalniz çalışırim
Hayırlı işler
Bol güneşler
Ahh Walter... İzlediğim her dizide muhakkak "Hah, bu ben!" dediğim karakter ya da karakterler bulabiliyorum genelde ama bir örnek vermem gerekirse The Dark Knight'daki Joker diyebilirim.
Breaking bad djdjd 3 hafta önce bitirdim bu diziyi ama ben Scofield gibiyim djdj
anime karakteri olan lelouch'a kendimi aşırı benzetiyorum kişilik olarak
Hayır yok. Her insan ayrı bir dünyadır özdeşleşmek imkansız. O yüzden kendini böyle karakterlere kaptırmak manasız. Kıymetinizi bilin :)
Sen kime benzetiyorsun siyah kuğu :)
Süper diziydi ya keşke dwvamı çekilse
Tadında bırakıldığı için güzel
Ben daduna doyamadım 😀
Ona ben de doyamadim fsjkf
😀 haha ozaman hemfikiriz
Siyah Kuğu'daki Natalie Portman
Klaus Michaelson the originals.
Sıkıysa yakala leonardo
Behlül Haznedar
Puahahahsjska
TED Mosby