Uzun soluklu dizileri sever misiniz yoksa sıkıcı mı bulursunuz?

Uzun soluklu dizileri sever misiniz yoksa sıkıcı mı bulursunuz?

Aksine bir sonraki bölümde neler olacak diye bakıyorum. Ancak bazı diziler bölümlerini uzattıkça tadını kaçırtıyor. Anlamsız uzun dizilerin bir an önce bitirilmesi gerekiyor.
Mesela Vampir günlükleri dizisinde 6 sene boyunca kötü karakterli oyuncu getiremediler. Adam akıllı bir kötü karakter gelmedi. 8. sezonda final yaptı. Sürekli diziyi uzatarak gündemde kaldılar.
Çok fazla uzadıkça mutlaka sıkmaya ve saçmalaya başlıyor sıkmadan saçmalamadan sürdürebilen dizi zor şu an aklıma gelen tek dizi lost ❤️ 6 sezondur ama beni hiç sıkmamıştır. Supernatul mesela ilk sezonları cidden çok iyiydi ama 5 ten sonrası beni pek sarmamıştı ve bırakmıştım sıkmaması içi bence max 4 sezon olmalı diziler
Buradan aklıma bir soru geldi, ilham oldun sağol :))
Evet sıkılırım o yüzden de fazla sezonu olmaması gerekiyor ayrıca bir yerden sonra da tat vermiyor. bence en fazla 4. sezon sürmeli bir dizi.. ondan sonra da başka konu ile yani başka senaryo ile aynı oyuncularla çekilebilir bence
Keyif veren bir dizi ise mümkün değil. Yeter ki bozmasınlar
Cevap
16Cevap
Bazıları çok keyifli oluyor. Özellikle eski dönem dizileri.
Bazı diziler var senaryosu fazla uzamamalı tadında kalmalı.
Bazı diziler var senaryosu uzun olsa bile henüz olgunlaşmamış.
Bu diziye göre değişiyor. Mesela prison break bence 2. sezonu final sezonu olmalıydı.
Sıkılırım... sadece dizilerden degil genel olarak uzun süren kitap... Müzik... Şiir... Hatta yaptıgım resimlerde bile uzun sürerse sıkılır ysrım bırakırım...
Dizi supernatural
The vampire diaries
Doctor who
Smallville
Gibi diziler olunca aksine o sezonları 6 7 defa izliyorum baştan 😂
Açıkçası bu dizinin gidişatına bağlı bir durum şimdi bazı diziler var 7 sezon hiç sıkılmadan izlemiştim.
Şu sıralar gene Supernaturala başladım zaten sonrasına da listeye smallville ve family guyi koydum :)
Dizi izlemeyi tercih etmiyorum bi yerden sonra sıkıyor takip etmesi zor oluyor
Eskiden olsa kolaylıkla bakabilirdim de artık sıkılıyorum. Anca ara vererek bakabilirim.
Supernatural tadında bir diziyse asla sıkılmam. Seviyorum uzun soluklu dizileri.
Kesinlikle mesela the 100 çok güzeldi acayip sarmıştı ama bi yerde sıkıyor artık şu an 8. sezonu yapıyorlar herhalde ama bn 4 de firar💃
The 100 final verdi. 8. Sezonu çıkmayacak.
Ara vermeden 8 sezon peşpeşe izlediğim dizi oldu, geriden başlayıp
Evet walking dead'i 11 sezon izleyen fosillere hayret ve saygi duyuyorum.
Sürükleyici bir diziyse sıkılmam.
Ama genelde kısa sezonlu dizileri izlemeyi tercih ediyorum
Fazlaysa sıkılıyorum ya, her şeyi tadında bırakmak en iyisi. :)
Dizi içeriği tekrarlaniyorsa evet. Keyif almamızı sağlayan içerik, kurgu hatta film müzikleri bile olabilir
Evet çok sıkılıyorum hem de
Dizi güzelse sıkılmam ama bazı diziler güzel olsa da senaryo saçma bi hâl alıyor o yüzden bırakırım.
Ya bir yerden sonra sıkıyor tabi ama bitince de keşke bitirmeseydim hissi oluyor.
Ben 2 yildir dizi izlemiyorum
Bazen evet sıkılıyorum
Evet yarıda bıraktığım diziler var.
Bana göre konusu sarıyorsa izlerken sıkılmam
Sürükleyici ise sıkılmam.
Sürükleyici ise izliyorum. Sezon önemli değil
Tadı kaçar bir zaman sonra.
Supernatural tadındaysa sıkılmıyorum.
Evet ya.
Dizi sarıyorsa sıkıntı yok
Sarıyorsa sıkılmam.
Sıkılıyorum