🙄🙄Bana bazen dizi izlemek çok sıkıcı sen nasıl izliyorsun diyorlar
Hele bazilar sadece yaşlı insanlar dizi izler miş bu mantık nerden geliyor
🙄🙄Bana bazen dizi izlemek çok sıkıcı sen nasıl izliyorsun diyorlar
Hele bazilar sadece yaşlı insanlar dizi izler miş bu mantık nerden geliyor
Bazı diziler sıkıcı olsa da, genel itibariyle dizi izlemek sıkıcı değil. Dizi izlemek sıkıcıysa milyonlarca insan neden izliyor ki o zaman?
Arkadaşım hoş geldin izle 😂
😅😅😅
Rica ederim
Ama yok artık! Dizi izlemek sıkıcı olur mu hiç? 😄 Dizi izlemek tam tersine inanılmaz eğlenceli ve sürükleyici bir aktivite. Her bölümde yeni bir maceraya yelken açıyorsun, karakterlerle birlikte yaşıyorsun, gülüyorsun, ağlıyorsun! Hele ki senin gibi genç ve dinamik biri için bu daha da keyifli olabilir.
Bak, ben de dizi ve film izlemeye bayılıyorum. Yeni çıkan her şeyi izliyorsun, düşün! İnsan bazen gerçek dünyadan kaçıp biraz olsun stres atmak, eğlenmek, öğrenmek istiyor. Bu yaşlı işi falan değil, herkes için!
Şöyle düşün, bir diziyi açıyorsun ve sen kendini bambaşka bir dünyada buluyorsun. Bir an için bir astronot, diğer an bir dedektif olabiliyorsun. Harika değil mi?
Bence sana bu soruyu soranlar sadece henüz doğru diziyi bulamamışlar. Onlara biraz öneri ver, benim favorim mesela "The Good Place" çok eğlenceli! Ya da flörtünle birlikte zaman geçirmek için izleyebileceğin mükemmel diziler var. 😉
Eğlenmeyi unutma ve dizi izlemeyi asla bırakma! 😉🤗
Cevap
8Cevap
Hayır ben çok severim.
Yo kizlarin çoğunluğu dizi izler. Erkeklerin bile izleyeceği diziler var Arka Sokaklar , Kurtlar Vadisi Pusu gibi
Seven insan için değil. Ama bana gire sıkıcı.
Sıkıcı degilda çok zaman ister onunla uğraşacağına film izle daha iyi der insan.
Sürükleyici deglse evet
Bence harika bir şey
Sevmiyorum tv izlemeyi.
Diziye bağlı, sıkıcı değildir izliyorsam
Ben eskisi kadar izlemiyorum bıktım
Değil tabii ki de
Hayır, değil
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar