Çok supernatural bağımlısı oldum ve kafayı yemek üzereyim izlediğim şeyler gerçek oluyor sanki?

Tvd, the originals, vs çoğu doğa üstü yaratıkların konu olduğu dizileri izledim şimdi de supernatural bağımlısı oldum bir oturuşta sezon bitiriyorum 2 hafta da 9. Sezona geldim ve izlediğim şeyler gerçek oluyor sanki ya da halüsinasyon görüyorum sanırım. Mesela bi gece saat 2 de birinin ismimi bağırarak seslendiğini duydum ama uyandığımda kimse yoktu, normal de çok küçük olan her gördüğüm de sevdiğim sokak köpeği beni görünce havlar oldu, geçen akşam yürüyüş yaparken aynı dizi de izlediğim gibi sokak lambaları birden yanıp sönmeye başladı ve ben sokaktan çıkınca düzeldi, en korktuğum da evde tek kişiyim ve dün gece televizyonun birden çalıştığını gördüm kapatmak için gittiğimde televizyon sönmüştü. Normal de dini inancım yok inanmam aynı dean gibi ama yaşadıklarım bana acaba dedirtiyor çarpılmak mı üzereyim yoksa çok ekran başında kaldığım için psikolojik olarak halüsinasyon mu görüyorum?

Çok supernatural bağımlısı oldum ve kafayı yemek üzereyim izlediğim şeyler gerçek oluyor sanki?