Kurgu
Diyaloglar
Oyunculuklar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bence oyunculuk
örnek vermem gerekirse çok sevdiğiniz bir filmin ana karakterinin değiştiğini düşünün
mesela spider man tobey maguire gittiğinde ben örümcek adam serisinden soğudum
çünkü yeni örümcek adam bu rolü bence üstlenemedi
onun için bir kez daha değiştirdiler ve o gelen de üstlenemedi
yani böyle yaparak beni filmden soğuttular
onun için önemli olan oyunculuktur
Ben üçüne de önem veririm
Kurgu
Diyaloglar
Oyunculuklar
çünkü oyunculuk önemli izleyiciyi filme çekmesi için.. senaryo da önemli gerçekçi olabilmesi için ve karakterler.
Sıkmadan izlettirmesi, merak uyandırması önemli benim için. İlk 20 dakika çok önemli. Filmlerin ilk 40 dakikası falan durağan geçer normalde ama bazı filmler filmin başındayken bile ekrana kilitliyor. O yüzden ilk 20 dakikasına dikkat ederim. Güzel bir son ve ilerleyiş vadediyorsa izlemeye devam ederim, etmiyorsa izlemeyi bırakırım.
Kurgu çok önemli. Bazen sağlam oyuncular ve oyunculuklar oluyor ama kurgu saçma oluyor. Bazen de tam tersi. Ama kurgu iyiyse oyunculuk çok iyi olmasa bile kendini izletiyor yapım
Thank ⁁ou
Cevap
14Cevap
Akıcılık varsa, yani senaryo ve kurgu iyiyse bir şekilde kendini izletiyor.
Sevdiğim oyuncunun yer alması senaryo akışının iyi olması öyle mıy mıy mıy Hint dizileri gibi 90 dk sus pus halde birbirlerine bakışıp durnayacaklar yaz dizisi zengin kız fakir oğlan şiveli töreli hikayeler olmayacak
Hepsine önem veriyorum ama burada yazmayan bir tane şıkkı da ben ekleyeyim, görüntü ve montaj.
Kurgusunun iyi olması lazım ki dikkatimi vereyim.. Sonrasında da oyunculuklar elbette. Bana o duyguyu yaşatması gerekiyor..
İlgimi çeken filmin öncelikle konusuna bakarım ve sonra oyuncularına ona göre izleyip izlemem kararı alırım.
Başrol benim için çok önemli. Sevdiğim izlemekten keyif aldığım birisinin oynadığı filmi mutlaka izlerim.
ana karakterin enayi olmamasına önem veririm aksi takdirde sinir krizi geçiriyorum
Diyaloglara replik hastasıyım
Kurgu olmadığı sürece hic bir şekilde güzel değildir o film
Yıldırımlar çıkıyorsa severim.
Kurguya daha çok önem veriyorum
Oyunculuk ve senaryo.
Senaryo, oyuncular önemli.
Aksiyonun iyi olmasına
bugün film günü galiba bir hayli soru var
Oyunculuklar
Yönetmen
Konu
Kurgu, yani senaryo