Bin kere izlesem de bıkmam dediğiniz film?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bin kere izlesem de bıkmam dediğiniz film?
Yılda en az 1 kez yeniden izlediğim filmler var.
Rocky
Matrix
The Shawshank Redemption
The Green Mile
Bu filmlerin repliklerini sesini kapatıp izlesem şaşırmadan söyleyecek seviyede ezbere biliyorum ama yine de aynı keyfi alarak izliyorum.
The Godfather, kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum. Ama her izlediğimde zevk aldığım bir yapım ki klasikler arasındadır. Her izlediğimde de bir ayrıntı yakalarım. Zaten başından sonuna kadar bağlantılı bir film.
Cevap
18Cevap
Tabi ki var özellikle de dövüş sanatları konusunda the raid son yılların en efsane filmidir
Joker var tabi ki de..
Alacakaranlık serisi. Tam da havaları. Bu havalarda keyfi çıkıyor. Bu akşam tekrardan başlasam hiç de fena olmaz.
@Zeynqdoga evet güzel kesinlikle ama dediğim gibi yeniden çekilmeli ve maalesef oyunculuklar kötü :)
@TOKAREV yeniden çekilse aynı tadı vermez ama dönemine göre efektleri olsun her şeyiyle iyiydi. Aşırı sırıtan bir bilgisayar yapımı efektleri de yok. Oyunculukları da aslında kötü olmasının sebebi kitaptan dolayı. Ben kitabını da okudum yazarın kendisi zaten oyuncuları berbat yazmış. Özellikle kitaptaki bellayı okusanız sinir krizi geçirirsiniz.
@Zeynqdoga Doğrudur ancak kitapların amacı zaten bu :) Aslına bakarsanız. Bazı karakterler kitaplarda daha inandırıcı, kötü dahi olsa. Burada ciddi manada oyunculuklar kötü. Zira ilk çıktığı zaman birkaç kez izledim ve sonradan yakın zamanda izlediğimde gerçekten oyunculuklar berbatmış dedirtti. Ha şimdi iyi oyuncular oynayanlar. Buradan şuna geleceğim. Mesela Vampirlerin başı olan Aro Volturiler oynayan karakter çok iyi oynadı. Mesela Bellanın babası yine iyi bir oyuncu. Yani Aslında filmleri kült haline getirende oyunculardır. Mesela Godfather, Film zaten efsane birde oyunculuklarda göze batan hemen hemen hiçbir şey yok ki film sanki gerçek gibi işlenmiş. Yanlış anlamayın kesinlikle eleştirmek veya inat için demiyorum. Bu noktada biraz daha eğitilip iyi bir hale getirebilirlerdi.
@TOKAREV tabi canım ama zaten ilk başta bu oyunu pek oynamak istememişler. Hatta kariyerlerindeki en kötü şey olarak nitelendiriyorlar alacakaranlığı. Evet oyuncular aşırı iyi değil ama kitap karakterleri ile uyduğunu düşünüyorum. Yani kadın kitabı kendisi donuk yazmış dolayısıyla roller de donuk ve kötü. Ancak gene de dönemine göre iyi olduğunu düşünüyorum. Ve tabi bazı oyuncular için saçma sapan filmler izlediğimiz olmuştur. Filmi oyuncular anlamlı katlanabilir yapar bence de.
Biz erkeklerin en sevdiği film Fight Club'tır. 1000 kere izlense doyulmaz. Ders niteliğindedir. Müfredata girmelidir.
Bingazi de 13 saat
Son samuray
Cesur yürek
Hannibal serileri
Son olarak John wick serileri
harry potter yüzüklerin efendisi matrix serisi avengers serileri gibi filmler
titanic ve vampire diares bence tekrar tekrar izlenir
Var, bir çok. Ama en çok piyanist.
Dizi var ama film olarak yok
Var hem de bir sürüüü
Mucize 1-2
Şener şen-Gölge oyunu