Ben film hakkında konuşulmasını severim açıkçası ama konuşmanında bir dozu olmalı. Onun harici eğer ben atıştırmalık yemiyorsam fakat izlediğim kişi yiyorsa ses beni irite eder ama bende yiyorsam rahatsız olmam.
Yalnız izlememek sinir ediyor. Yahu alakasız muhabbetler, filmle ilgili sürekli yorum, dın dın durmayan telefon, ansızın gelen misafir... Daha saymakla bitmez yazarken bile sinirlerim yükseldi. 🙄
Elektirik kesilmesi olabilir.. ya da bilgisayarın aniden kapanması.. veya iki de bir mesaj yazan birisi de olabilir ama dğeer verdiğim biriyse filmi durdururum
Ailemle yaşadığım için film izlemenin pek bir keyfi olmuyor. Tam filme başlıyorum, bir şey isteniyor. Otur kalk, otur kalk şeklinde izliyorum. Ara vererek izlediğim için tadı kaçıyor biraz.
Sürekli sesten, aramadan vs. dikkatimin dağılması, internetten izliyorsam internetin kesilmesi. Sürekli çayımın bitmesi 😂 Çayı severim, sırf bardağı doldurmak için mutfağa git gel çok zahmet oluyor 😂
Herhangi biriyle film izleyemiyorum zaten cunku kimse asla benim kadar odaklanmiyomus gibi geliyo. Sinemaya da en erken seansa giderim her zaman az kisi olmasi icin