Sürekli telefon çalması, dışardan yüksek sesler gelmesi, aile evindeysen sana seslenmeleri, manitanın olmaması vs 😃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben film hakkında konuşulmasını severim açıkçası ama konuşmanında bir dozu olmalı. Onun harici eğer ben atıştırmalık yemiyorsam fakat izlediğim kişi yiyorsa ses beni irite eder ama bende yiyorsam rahatsız olmam.
Yalnız izlememek sinir ediyor. Yahu alakasız muhabbetler, filmle ilgili sürekli yorum, dın dın durmayan telefon, ansızın gelen misafir... Daha saymakla bitmez yazarken bile sinirlerim yükseldi. 🙄
Cevap
19Cevap
Kulaklık taktığım için gürültü engelleyici özelliği var, duymuyorum bile.
Elektirik kesilmesi olabilir.. ya da bilgisayarın aniden kapanması.. veya iki de bir mesaj yazan birisi de olabilir ama dğeer verdiğim biriyse filmi durdururum
Ailemle yaşadığım için film izlemenin pek bir keyfi olmuyor. Tam filme başlıyorum, bir şey isteniyor. Otur kalk, otur kalk şeklinde izliyorum. Ara vererek izlediğim için tadı kaçıyor biraz.
Sürekli sesten, aramadan vs. dikkatimin dağılması, internetten izliyorsam internetin kesilmesi. Sürekli çayımın bitmesi 😂 Çayı severim, sırf bardağı doldurmak için mutfağa git gel çok zahmet oluyor 😂
Herhangi biriyle film izleyemiyorum zaten cunku kimse asla benim kadar odaklanmiyomus gibi geliyo. Sinemaya da en erken seansa giderim her zaman az kisi olmasi icin
Annem ikide bir gördüğü şeyi bana anlattiriyor kendi dilinde.. filmin/ dizinin senaryosunu tercüme ederken bi bakmışım aaa film/dizi bitmiş.
Birinin filmde daha benimde görmedigim yeri bana sorması sinir eder. Bazende filmin yarıda kesilmemesi dmfmmg
Sürekli ısrarcı bir şekilde aynı diziyi izliyor olmamıza rağmen bitmek bilmeyen sorular yazarken bile delirdim 😭😭😭
İzlediğim dizi/filmle alakası olmayan muhabbetlerin dönmesi, sürekli filmle ilgili soru sorulması, telefon sesi vs. konsantremi bozar hemen.
Birilerinin konuşup durması ve spoiler verilmesi rahatsız eder.
Sürekli vırvır konuşursa birileri yanımda boğarım ahsh
Gürültü yapılması, durmadan birinin konuşması, birilerinin yeme içme sesi. Yani aslında kısaca ses.
Sinemadayken patlamış mısır ve cips sesi 🙄 evdeyken telefon sesi o yüzden sessize alırım
Yanimda ki kişinin sürekli konuşması.. kafasina kumanda atasım geliyor ama atmıyorum tabiki
Yanımda olan birinin sürekli konusması rahatsız edilmem falan
Reklam girmesi
İnternet çekmemesi
Gürültü
Aşırı ışıklı ortam
Pis ortam
dizi veya film izlerken konuşmalar, muhabbetler vs. çok sinir bozucudur benim için
Dizi film hakkında sürekli soru sorulması sinir eder mk der kapatırım 😅
Eğer yanımda birisi varsa ve onun yüzünden filme odaklanamıyor isem çok sinir olurum 🙄
Yanımda o ciddiyeti bozan, sürekli dikkat dağıtan kişiler.
Başka odanın televizyon sesi ve ya konuşmaları. Kapı açık ise rahatsız ediyor.
Filmi izlemiş olan kuzenimin ya da arkadaşın spoi vermesi
birini tam öldürecekken öldürmeyip beklemesini ve o sırada ölmesi gereken kişiyi birilerinin kurtarması
Yanında sevidiğin birinin olması beraber sarılak izlemek güzel olur bize de denk gelmez
Tek başına izlemek daha güzel birinin yanımda anlatması beni deli eder
İzlemiyorum ki sinemaya giderim
Sevmediğim insanlar yayına çıkması, reklamlar 🙄
Cips yerken tv’nin sesini duyamamak
En güzel yerinde değiştirilmesine sinir oluyorum..
Reklamlar beni sinir eder
Manitanın olmaması* shdhsjdjdjcndn
Kapı zilinin çalması. 😅
Yanımda sürekli olarak birini konuşması
Birinin konuşması bana bir şey sorması
yanımda sohbet edilmesi
İnsan olması çekmeyen net
telefonun bildirimleri
Konsantrasyonumu bozacak her şey 😊
Gürültü ve sürekli konusulmasi
Ses olması, bir şey istenmesi sinir bozucu.
Benimle konuşulmasından
Reklam girmesi yetiyor ya da duraklaması.
Ses yapılması, hani kedi 🐱
Tek başıma izlemem sinir eder
Başkasıyla izleyemem alıştım çünkü
mesaj gelmesi sesli ortam olmasi
☺️☺️
bir işimin çıkması
Filmin donması
Muhtemelen telefon sesi
Birinin konuşması
Aynen
Donması
Cok soru sorulmasi