Film izkerken telefonda gezinmek ne ya 😒 Babamla film izliyorduk 5 dk film izliyor 15 dk telefona bakıyor sonra bana tek tek anlattiriyor olanları ne olcak sanki şunu bir kenara koysanız 🤧🤧

Film izkerken telefonda gezinmek ne ya 😒 Babamla film izliyorduk 5 dk film izliyor 15 dk telefona bakıyor sonra bana tek tek anlattiriyor olanları ne olcak sanki şunu bir kenara koysanız 🤧🤧

Yanımda biri varsa sürekli soru sorması beni aşırı geriyor. Birde film hakkında yorumda bulunması. Şurası şöyle olacak. Şimdi şurayı iyi izle gibi.
Sinemada yanımda haşır - huşur popcorn yenmesi, yanımdakinin ayaklarını sallayarak koltuğu sallaması, telefon ışıklarının dikkatimi dağıtması, fısır fısır konuşulması vs..
Ev ahalisinden birinin ismimle seslenişi...
Diziyi ikide bir yarıda kesmek zorunda kalmak hiç hoşlanmadığım şey. İzlediğimden de bir şey anlamıyorum sonra.
Cevap
9Cevap
Dizi, film izlerken soru sorulma esnasından çok rahatsız olurum.
yanımdakinin uyuklaması , zırt pırt konuşması dk başı , ve telefonla oynaması
Bir de o konuşma var ya
Kapının çalması, telefonumun çalması, yanımdakilerin konuşması ve acıkmış olmam
Soru sorulması, filmi diziyi bırakıp başka birşeylerle uğraşıp sonra gelip ne oldu diye sorana gıcık oluyorum
Konuya odaklanmamak, habire laflamak, filmi izleme aşamasında sesli eleştiri yağmuruna tutmak, oyunculara tepki vermek🍀🗝️
Ben filmi izlemiyor muşum gibi sürekli konuşarak anlatanlar rahatsız ediyor : ))
Sinemadayken cakkıdı cukkudu sevişenler evdeyken kardeşim ndndndn
İnternetin arada donup ekran ortasında o dönen aygıtın çıkması
Benim de en sevmediğim film izlerken birinin az sonra olacak şeyleri anlatması
Rahatsız edilmek insanlar tarafından.
Dizi filmdeki saçmalıklar
Evet telf bakan insanlar rahatsız eder
Mesaj gelmesi
Birinin vır vır konuşması
Sürekli bölünmek.
Başkasının olumsuz düşünceleri
Yüksek ses. Çok sesli oluyor.
Disardan gelen ses