Diziler & Filmler "True Detective" güzel mi? İzlenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence güzel Bence güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "True Detective" güzel mi? İzlenir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Başından biraz izleyip bırakmıştım. Güzeldi ama devam etme isteği oluşturmamıştı bende. Ama yeniden başlamayı istiyorum. Belki keyifsiz olduğum bir zamanda izledim ve o yüzden sarmadı. Tekrardan şans vermek istiyorum. 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ilk sezonu şahanedir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl evet ya herkes ilk sezona efsane diyor.. merak ettim şimdi :) Yorumla ElCuco +1 yıl şimdi başlarsan uyumazsın Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 376 cevap paylaştı. İlk 2 sezon net çok iyi 3 ü izlemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başından biraz izleyip bırakmıştım. Güzeldi ama devam etme isteği oluşturmamıştı bende. Ama yeniden başlamayı istiyorum. Belki keyifsiz olduğum bir zamanda izledim ve o yüzden sarmadı. Tekrardan şans vermek istiyorum.
ilk sezonu şahanedir
evet ya herkes ilk sezona efsane diyor.. merak ettim şimdi :)
şimdi başlarsan uyumazsın
İlk 2 sezon net çok iyi 3 ü izlemedim