Oylarınızı sunuyorum yorumlarınızı da bekliyorum
Sakla beni
Şahane hayatım
Kızılcık şerbeti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzlediğim bir TV dizisi yok Çünkü 90'lı ve 2000'li yıllardaki gibi kaliteli yapımlar yok 2015'ten sonra Türk dizileri başka bir boyuta evrildi Sevgi saygı insanlık merhamet nezaket vs. anlatılırdı eskiden dizilerde şimdi ise kabadayılık şiddet küfür kavga çarpık ilişkiler mafyavari hareketler aşk meşk vs. anlatılıyor Yani eskisi gibi aile dizisi kalmadı desem yalan olmaz ve günümüz dizileri aile yapısını ve toplumu kötü yönde etkiliyor o yüzden uzak durmakta fayda var TV'den dizi izleyeceğime internetten izlerim daha iyi en azından bana dayatılanı izlemem
Ama şunu da hatırlatayım tabii benim dediğim tarihlerde (90'lı ve 2000'li yıllarda) dizi sektörü günümüzdeki gibi gelişmiş değildi yani dizi çekmek çocuk oyuncağı değildi çünkü fakirlik vardı maddi güç yoktu o yüzden ama yapımlar ise süperdi yani günümüz dizilerinden 10 kat daha iyiydi şimdikiler ise berbat çok afedersin leş gibi
Normalde türk dizisi izlemem ama 2005 2015 yapımı diziler baya kaliteliydi normalde dizi izlemem ama güneşi beklerken diye bir okul dizisi vardı baya güzel diziydi sonradan Türk dizi sektörü düşüşe geçti artık millet akıllı televizyonunu alıp Netflix izliyor şu an için böylesi daha iyi bence
Ben de bunu mantıksız buluyorum evde zaten televizyon varken niye ayrıyetten kira verir gibi televizyon izlemek için para vereyim bedavası varken ayrıca netflix gibi platformların zararlı olduğunu düşünüyorum ben toplum için
Yerli dizi takip etmiyorum ama bu üç diziden sadece Kızılcık Şerbetini iyi biliyorum. Başlarda iyiydi de, şimdilerde sıkıcı olmaya başladı biraz. Arada YouTube'dan denk geldikçe bakıyorum kısa sahnelerine.
Cevap
7Cevap
kavak yelleri izlerdim eskiden şimdi sadece yabancı dizi izliyorum
Ben o diziyi hiç sevmedim bir zamanlar çok izlenirdi ben hiç izlemedim çünkü çok itici geliyordu bana o dizi insanlar nasıl izliyordu bilmiyorum hiç benim zevkim değil yani hele orada sarı saçlı bir kız vardı baş rol oyuncusu sanırım hiç sevmiyordum o kızı ben çok iğreti ve itici geliyor bana hala daha eski bölümleri bazen karşıma çıkıyor yani direkt kaldırıyorum gerçekten izlemeyi sevmediğim dizilerden
İzlemiyorum ama Kızılcık Şerbeti baya izleniyor
En nefret ettiğin iki dizi var biri kızılcık şerbeti diğeri de yalı Çapkini
Yalı çapkınını ben de sevmiyorum ama kızılcık şerbeti güzel bence izlenmeye değer
Kızılcık şerbeti
Bilmem Gönül Dağı ile ilgili bir fikrim yok hiç izlemedim güzel diyorlar ama zaten ben çok fazla dizi izlemem sadece dikkatimi çekenleri izlerim
Genelde toplumsal psikolojik dizileri seviyorum ben yani öyle senaryolar daha çok hoşuma gidiyor mesela kırmızı oda gibi ya da masumlar apartmanı gibi
Kızıl şerbeti iyidir
Ben yabancı dizi izlemiyorum sevmiyorum bir iki tane Hint dizisi var onları da izledim sarmadı en güzel gene kendi yerel yani turkiş diziler
Cevap vermeye değer yorumlara cevap veriyorum ben psikolojik toplumsal psikolojik dizi ve filmleri seviyorum Gönül dağı'nı hiç izlemedim ama çok önerisini aldım izlemek isterim bir gün
Ya ben buraya sohbet etmeye gelmedim ki bir soru sordum herkesin fikrini öğrenmek istedim ne kadar önem veriyorsunuz yani cevap verip vermememe ben size kötü bir cevap verdiniz dedim mi zaten kötü olan cevapları kaldırıyorum ben direkt
Tahammül edemedim izlemeye üçü de berbat
Bu da bir görüş tabi olabilir ama bence kızılcık şerbeti Türkiye'de en çok izlenen dizilerden biri yani reyting olarak
Hiçbiri. Gönül Dağı
Gönül Dağı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?