İzlediğin bir filmin sonunu senarist getirmeli ve sana sunmalı mı yoksa çok iyi bir nokta belirleyip sonunu senin hayal gücüne mi bırakmalı?
Hangi tip film bitişleri daha çok hoşuna gidiyor?

İzlediğin bir filmin sonunu senarist getirmeli ve sana sunmalı mı yoksa çok iyi bir nokta belirleyip sonunu senin hayal gücüne mi bırakmalı?
Hangi tip film bitişleri daha çok hoşuna gidiyor?
Evet bende çok severim kesinlikle.. çünkü bu şekilde film veya dizileri istediğimiz gibi sonla hayal edebiliyoruz gerçekten de
Bitirmeli kesinlikle. Sonu olmayınca eksiklik yaşatıyor ve benim gözümde puanını düşürüyor. Son en önemli kısımdır. Laf olsun film bitsin diye getirilen sonlara da karşıyım.
Devamini ben getirmeliyim aslinda..
Kesinlikle sonunu net şekilde bağlamalılar. Ucu açık biten filmler/diziler acayip sinirime dokunuyor. Onca bölümü boşa izlemişim hissi oluşturuyor bu tip sonlar.
Cevap
5Cevap
mutlu sonluları seviyorum ben öyle ucu açık bitenler geriyor beni boşa izlemiş gibi geliyo filmi
Açık uçlu olunca mutlaka iyi-kötü , mutlu-mutsuz arasında tercih gerekir mi ki ya?
Evet işte o son sahneyi senin hayal gücüne bırakıyorlar, iyi yapılmışı güzel olsa da ben de sonu senarist/yönetmen tarafından getirilmiş film seviyorum.
Kesin sonuç olsun. Ben sadece bu film de böyle biter mi lan diye eleştireyim 😂
Hayal gücüme bırakmasın. Kesin sonuç almayı seviyorum.
Biraz uyuz etmiyor değil. Acaba sonu öyle mi böyle mi diye düşündürüyor.
sonunu benim hayal gücüme bırakmalı❣❣
merakta bırakmlı etkisi devam etsin
Ters köşe senaryoları seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?