Diziler & Filmler Sizce Türk yapımı en iyi internet dizisi hangisi? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Zevkle izlediğiniz en iyi Türk yapımı dizi hangisi..Hangi platformda oldugunu söylemeyi unutmayın 🤨 Sizce Türk yapımı en iyi internet dizisi hangisi? Cevapla Dizi Soruları İnternet Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bence kavak yelleri olabilir. internet dizisi değil ama seviyorum yani severdim eskiden izlemeyi bana kalırsa da en iyisi 0 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl İzlemek için fikir alıyorum. Eski değil yenilerden söyle 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yeni takip etmiyorum ki :D :/ ama bulursam söylerim mutlaka
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yarım kalan aşklar, saygı, fi 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Fi'yi tek sen önerdin. Halbuki çok iyi bir diziydi ve ilk internet dizilerimizden biri. Narsistliğin ne oldugunu çok güzel anlatmıştı. Yorumla Ezel1995 +1 yıl Herkesin zevki farklı. İnsanlar genelde eğlenceli dizileri tercih ediyor Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl eskilerde n tabiki avrupa yakası :) 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl İnternet dizisi sordum ama 🙄 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl olsun benimki farklı olsun :) itiraz etme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence kavak yelleri olabilir. internet dizisi değil ama seviyorum yani severdim eskiden izlemeyi bana kalırsa da en iyisi
İzlemek için fikir alıyorum. Eski değil yenilerden söyle 😄
Yeni takip etmiyorum ki :D :/ ama bulursam söylerim mutlaka
Yarım kalan aşklar, saygı, fi
Fi'yi tek sen önerdin. Halbuki çok iyi bir diziydi ve ilk internet dizilerimizden biri. Narsistliğin ne oldugunu çok güzel anlatmıştı.
Herkesin zevki farklı. İnsanlar genelde eğlenceli dizileri tercih ediyor
eskilerde n tabiki avrupa yakası :)
İnternet dizisi sordum ama 🙄
olsun benimki farklı olsun :) itiraz etme
Hc izlemedim maalesef
Ödüllü olan. Şahsiyet
Şahsiyet ve Gibi
Aşk 101 ve gibi olabilir.
Gibi..
Gibi, Saygı, Aşk 101, Kuş Uçuşu
Behzat Ç/Behzat ç çekiç ve gül/Bozkır/ Alef
Sıdıka