Dönem dizilerini-filmlerini izlemeyi tercih ediyor musunuz?

Dönem dizilerini-filmlerini izlemeyi tercih ediyor musunuz?

Hem de çok, ziyadesiyle çok. Ah ben eski şarkıları mütemadiyen dinlerim, keza dönem dizilerini de öyle çok seviyorum ki, nasıl da çok seviyorum hem de, öyle çok işte :D Eski sokaklar, eski caddeler, siyah beyaz filmler, eski aşklar, ah eskilerin sevdası dahi bir başkaymış yahu, eskilerin sevgi sözcükleri de çok başkaymış, eskiler birbirine aşkım, aşkitoperipellam demiyormuş mesela, eskiler ne de güzel seviyormuş birbirini, eskitmiyormuş, onların duyguları eskimiyormuş, salıncakta sallıyorlarmış sevdiklerini, birlikte serserileşiyorlarmış, ah keza eski elbiseler de öyle, ne de güzel, eski adamlar da fevkalade yakışıklıymış, jöle sürmüyorlarmış saçlarına, ahh bıyıklı falan ne de hoşlar öyle, edeple seviyorlarmış eskiler birbirlerini edepsizleşmeden, ahhh dönem dizilerinde de bu güzellikleri görebilmek mümkün olabiliyor.
🌸
Evet ama Türk dizileri değil.
Vikingler, İngiliz kraliyet ailesi, ortaçağ avrupası gibi dönem dizilerini severim.
EİC için teşekkürler
Ricalar..
Evet 18. yy İngiltere'sinde geçen filmleri seviyorum genelde. O dönemde geçen romanlar vs beni mutlu ediyor.
Ben genellikle türk değil de yabancı dizileri izlemeyi severim.. konusu ilgimi çektiği sürece de hiç önemli değil.. en son loki dizisini izlemiştim.
mesela izlemediysen thw witcher ya da breaking bed da çok güzel dizilerdir.
Witcher izledim, güzeldi. Diğerini sevemedim ben.
Anladım :))
Cevap
22Cevap
Evet severim. Peaky Blinders ve The Crown favorimlerim arasında.
Aklımda canlanan yok. Demek ki sevmiyorum fkdk
Olabilir asdf
Neden olmasın, o da dönem dizisi sayılır bence ya asdd
O zaman bende The Witcher diyorum. Değilse bile o da bundan sonra benim gözümde dönem dizisi olsun asdf
Ahaha ben daha fazla arttıramıyorum galiba. Ama Güç Yüzükleri zaten dönem filmi değil miydi? Ya da Yüzüklerin Efendisi mi dönem filmiydi? Yüzükler karıştı, kafam daha da karıştı sağol asdf
Benim kafa gelemiyor bu kadar karışıklığa. Beyin yandı gitti tabii asdf
Durum fena o zaman asdf
En son Kulüp dizisini izlemiştim. Aynı tatta bir dizi olursa severim izlerim. Bir de oyuncular benim için önemli. Kendini izleten oyuncular olursa süper olur.
Türk dizileri beş para etmez, hepsinin konusu aynı oyuncular farklı, çöp hepsi, herşeyden önce görüntü kalitesi çöp
Bayılırım ama kaliteli yapım bulmak çok zor tavsiyesi olan biri varsa tavsiye verirse çok memnun olurum
Çok severim. En sevdiğim.. 🥰🥰 Kraliyet dizilerinin çogunu izledim sayılır..
Farklı bir havası oluyor bu tarz dizilerin. Sıkıcı olmayanına denk gelince keyifle izliyorum.
Dizi güzelse izlerim. Döneme de bakmıyorum pek, tamamen tarzıma uygunsa izliyorum.
Da vinci's demons tarzı dizileri çok severim ve herkese de tavsiye ederim
Pek değil.. Aşk-ı Memnu'yu 10 yıl sonra izledim mesela.. 😄
Yabancı yapımları izlemeyi severim evet
Yerli yapım? Muhteşem Yüzyıl :))
Ben de izlemem zaten. Yoklamak için sordum :))
Evet, öyle asdd
Bak geçen sorduğum soruya geldiğinde Peaky Blinders dizisini cevap olarak vermiştin. O zaman soracaktım ama sormadım. Nasıl bir dizi, duydum çok ama izlemeye değer mi? Sanki bölüm süreleri de 1 saat üzeriydi. Sıkılır mıyım izlerken? Ben çok çabuk sıkılıyorum çünkü 😄
Dizi zeka ve mantık üzerine kurulu yani sürekli sohbet ve konuşma var yani ben aksiyoncu bir insanım diyorsan tavsiye etmem elbette aksiyonda bol var dizide ama dizinin yapısı çok farklı onu özel ve muhteşem kılan şey de bu akıl ve zeka içeriyor dizi gerçekten mükemmel yani 1 dakikasını bile atlatmadan izlemen lazım. Bir insan şiddete ve kaba dayılğa başvurmadan zekası ile nasıl mafya olunur onu gösteriyor ya bu dizi anlatılmaz yaşnır gerçekten hayatımda izlediğim en güzel dizi sonra presion break gelir.
Ne yalan söyleyeyim aksiyon sever biriyim. Gerilimi, aksiyonu hat safhada olsun diyenlerdenim ama durağan yapımları da severek izlemişliğim oldu. Kararsız kaldım. İzleme listemde öylece duruyor, bir türlü başlayamadım bu diziye...
Başlarım o zaman ama bu ne zaman olur onu bilemem asdd
Göreceğiz 😊
Hayır sevmiyorum
Evet eski dizileri seviyorum
Çok severim ya bi huzur verir dönem işleri
Dizilerden ziyade birçok film izledim, severim
ilgimi çekerse izlerim
Bazılarını izlerim
hayır izlemiyorum sevmiyorum
Artık hiç izlemiyorum.
Evet severim en çok kore dönem dizileri
Yerli olmadığı sürece evet :D