Bir filmin hangi yıl çıktığı sizin için önemli midir yoksa yeter ki kaliteli olsun eski, yeni fark etmeksizin her türlü izlerim mi diyorsunuz?

Bir filmin hangi yıl çıktığı sizin için önemli midir yoksa yeter ki kaliteli olsun eski, yeni fark etmeksizin her türlü izlerim mi diyorsunuz?

Benim için çok da önemli değil ama aşırı eskiyse izleyemiyorum ben. mesela en eski izlediğim ve sevdiğim film Star wars episode IV (1977) ama her film de bir star wars değil o zamana göre çok iyiydi.
Geçen fark etmez diyerek konusu güzel 80 yılına ait film izledim, keyif alamadım o kadar ya. Konu gerçekten güzel ama efektler falan kötü. 10 yıl öncesi olur ama çok daha eskisi güzel değil.
Soruyla bağlantılı olarak eski yıllarda çekilmiş bir film önerisi mi? Taşıyıcı 1 filmini tavsiye ederim. Ben çok beğenmiştim 😄
Uncharted filmi güzeldi bak, onu tavsiye ederim :))
The Man from U. N. C. L. E. Filmi mi? Henüz izleme fırsatım olmadı da o yüzden yorum gelmedi. Bu akşam inşallah izlerim asdf
Ama oyuncu kadrosuna göz attım. Henry Cavill var kadroda. İzlemek için sabırsızlanıyorum 😍
The Witcher izledin sen o zaman? O da çok iyi bir dizi 😄
Ben The Witcher dizisiyle tanıdım Henry Cavill'ı valla. Diğer yapımlarına çok bakmadım. Başarılı insanları bende severim ama bu kadar övmüyorum. Ben başarılı olsam onlar da beni övecek mi? Hayır. Bende onları övmem asdf
Kıskanç, fesat ve bencil biri olduğumu söyleyeceksin diye bekliyordum ama alkış tuttun resmen asdf
Hata ama en sevdiğim hatalardan biri asdf
Bunu anlamanı beklemekte benim hatam derken? Ha bi canım ilan edilmediğim kalmıştı asdf
Ağzımı bozduruyorsun ama ne yapayım. Bi kendime karşı ağzımı bozmadığım kalmıştı, onu da yaptırdın bana asdf
Senin tabii, resmen bana hakaret ettin. O da yetmedi, bana da kendime hakaret ettirdin. Hakaretten ve teşvikten kaç yıl yersin acaba addf
Mübalağa yapmaya bayılırım asdg
Yesen hiç fena olmaz hani. Bir daha bir kadınla konuşurken nasıl konuşman gerektiğini öğrenmiş olursun içeride asdf
Cidden ne saçmaladım ben şu an asdf
Ya da ben sana ayak uydurdum diye saçmalamaya başladım. Çok sakıncalı bir durum. İki deli bir araya gelince saçmalamak kaçınılmaz oluyormuş meğerse asdf
'Ya da ben sana ayak uydurdum' dediğin yerde bi gülme geldi. İtiraz edemiyorum fkdks
Hayatın dramatik gerçeğinden kaçıp, böyle saçmalıklar içinde gülmeye ihtiyacımız olması? Fkdk
Filmi açtım ben, izleyeyim. Sen gibi 1 hafta sonra izlemiyorum
Lafını söyler ve gider... 5 sene de burdan yeriim artık fjdk
İtiraz etme gibi bir lüksün yok, lütfen asdf
Bu kadarcık da gülmeyeceksek daha niye yaşıyoruz. Hep dram ağırlıklı yaşayamayız bu hayatı. Sohbetvari eğlenmeyi severim asdd
Akşam izlemeye çalışacağım bende inşallah 😄
Aa gitti.. Trip yükleniyor asdf
Suç dosyan kabarıyor bak, gerisine karışmam. Demir parmaklıklar arkasından akrostiş şiir de okusan, gözünün yaşına bakmam asdd
Kahkaha attım, o kadar mı kötü okursun asdg
Büyük bir boşluğa düşerim kesin dimi, tühh asdd
Hikaye okumanın nesi keyifli, bence çok sıkıcı addf
Evet, sıkıcı 😶
Bana niye teşekkür ediyorsun. İzlediğin film yine senin daha önce izlediğin bir filmdi. Ben önermedim ki asdf
Neyi önerdim, sen ne izledin allasen. O kadar çok öneride bulundum ve yorumlaşma yaptık ki ben ne konuştuk unutuyorum hep asdf
İlk kez bugün mü önerdim? Sanki başka da önermiştim. Demek ki onları başkalarına önermişim asdf
Aa evet doğru, onu önermiştim sana 😄
Beğenmene sevindim. Ben de severek izlemiştim onu. Macera filmlerini çok sevmem ama bu film bayağı iyiydi asdf
Bende 38 yorumumuza selamlarımı iletiyorum asdf
İnşallah, görüşmek üzere 🙏
Saçma bir şekilde yeni tarihe doğru olan film ya da dizilere karşı bir önyargı besliyorum, fakat farkındayım ve inatla izliyorum. Beğendiğim de oluyor beğenmediğim de.
Kalitesi/Senaryosu sürükleyen bir film olsun hangi yıldan çıktığı önemli değil. Eğer çok iyi bir film ise onun çıktığı tarihin önemi anlamı bile yok.
Cevap
12Cevap
Çok eski filmleri tercih etmiyorum güncel olması tercihim.
Bana farketmez. Yeter ki ruh halime hitap etsin
Açıkçası nedensizce gözüm tarihe gidiyor. Çok yeniyse veya çok eskiyse izleyesim gelmiyor.
Hiç önemli değil. Yeter ki dikkatimi çeksin, izlerim.
Çok önemli değil. Sürükleyici bir konusu olması yeterli.
Çok büyük bi önemi yok kalitesi konusu yeterli
Bu konuda filmin türü önemli bilim kurgu ise çok komik kalıyor
yılına bakılır mı filmin yaa, o zaman nerden izlerdik baba filmini, shawsank redemptionu 12 adamı
yılı fark etmez güzel film diye önerilirse izlerim
Pek umursamam şahsen
Bu görseldeki filmin adı nedir peki?
Titanik.
EyvAllah
Yok içerikliği önemli, seni sürüklemeli
2000 öncesini izleyemiyorum gözlerim kanıyor.
kaliteli olsun eski yeni farketmez
hayır önemli değildir
Hangi yıl çıktığına bakmıyorum
Eskilerden olması yeterli
Önemli buna dikkat ederim açıkçası
kaliteli olması önemli
Önemli.4 seneden eski olmamalı
Evet
Çok eski filmler beni sarmiyor ama bazıları güzel
Degil bananeki
Hayır konusu önemli benim için
Hayır.