Diğer Sinemada en son hangi filmi izleden ve nasıldı? Yeşilkaktüsss Takip Et Xper 3 Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben en son “Kilit” izledim… tam benlik bir Filmdi sevdim. Güncellemeler+1 yıl Bugünde EscapeRoom 2 izleyeceğim 😁 Sinemada en son hangi filmi izleden ve nasıldı? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Codesign Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Assassins Creed küçük bi ilçedeydim o zaman salonda tek ben vardım öyle izlemiştim filmi 0 3 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Nasıldı? Yorumla Codesign +1 yıl Bi oyundan uyarlama film zaten oyununu severek oynamıştım zamanında ama filmine ısınamadım. Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Heee bilmiyordum… o tarz Filmleri zaten pek sevmem 😁😅 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl black widow filmine gitmiştim :) 1 2 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Nasıldı? Yorumla sedomania +1 yıl aksiyonu bol güzeldi ama saçma hatta cgi olarak kötü sahneleri de vardı. ortalama bir filmdi. Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Unuttum en son 6 yıl önce gitmiştim. 0 2 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Ohoooo ooo sevmiyor musun? Yorumla üyeismidetayda +1 yıl Tek başıma ve bir erkekle gitmeyi istemem, sevgilim olmayınca gitmedim. Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. kilit guzel dı evettttttt 1 0 Yorumla
sferhats1 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Hızlı ve öfkeli 9 👍 1 12 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Onu bende izledim, bence bu sefer efektlerle abartmışlar… Yorumla sferhats1 +1 yıl Ama güzel baya Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Ya idare eder bence… ilk üç bölümü çok iyidi. Yorumla sferhats1 +1 yıl Bence hepsinden efsane olmuş bu tğm hikayeyi tamamlıyor Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Ya konu araba yarışı son bölümde birden ölüler yaşıyor ve hepisi fbi gibi hem dövüş hem araştıra biliyorlar 😬😂😂 Yorumla sferhats1 +1 yıl İşte 😂çok fantastik değilmi Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Değil ya abartılı 😂😂😂Hiç sevmiyorum konudan sapmışlar.İlk başta heşeyi gerçekçiydi son bölüm ne ya…. Bide Dom napsa ölmüyor yahu Yorumla sferhats1 +1 yıl Ölümsüz lük iksiri içmiş karayip korsanları çok hoştu oda işte gelmiyor devamı Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl ? Yorumla sferhats1 +1 yıl ? Derken Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Söylediklerini anlamadım Yorumla sferhats1 +1 yıl Diyorum karayip korsanları filmi vardıya kardeşim güzel seriydi oda devamı gelmedi Yorumla
black_maverick Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl inan hatırlamıyorum 0 5 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Nedem? Yorumla black_maverick +1 yıl 1,5 sene olduğundan pandemiden beri gitmedim. Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Hmmm neden gitmiyorsun korkuyor musun? Yorumla black_maverick +1 yıl matrixe gideceğim. güzel film geldiğini duymadım. platformlardan takılıyoruz. Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Heee anlıyorum oda iyimiş… Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayatımda gitmrdjm 0 0 Yorumla
J0HNTR4V0LT4_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Blackwidow 0 2 Yorumla Yeşilkaktüsss +1 yıl Nasıldı? Yorumla J0HNTR4V0LT4_ +1 yıl İstediğim gibi değildi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Assassins Creed küçük bi ilçedeydim o zaman salonda tek ben vardım öyle izlemiştim filmi
Nasıldı?
Bi oyundan uyarlama film zaten oyununu severek oynamıştım zamanında ama filmine ısınamadım.
Heee bilmiyordum… o tarz Filmleri zaten pek sevmem 😁😅
black widow filmine gitmiştim :)
Nasıldı?
aksiyonu bol güzeldi ama saçma hatta cgi olarak kötü sahneleri de vardı. ortalama bir filmdi.
Unuttum en son 6 yıl önce gitmiştim.
Ohoooo ooo sevmiyor musun?
Tek başıma ve bir erkekle gitmeyi istemem, sevgilim olmayınca gitmedim.
ERKEKLER filmini izledim
Hiç sinemaya gitmedim
kilit guzel dı evettttttt
Hızlı ve öfkeli 9 👍
Onu bende izledim, bence bu sefer efektlerle abartmışlar…
Ama güzel baya
Ya idare eder bence… ilk üç bölümü çok iyidi.
Bence hepsinden efsane olmuş bu tğm hikayeyi tamamlıyor
Ya konu araba yarışı son bölümde birden ölüler yaşıyor ve hepisi fbi gibi hem dövüş hem araştıra biliyorlar 😬😂😂
İşte 😂çok fantastik değilmi
Değil ya abartılı 😂😂😂
Hiç sevmiyorum konudan sapmışlar.
İlk başta heşeyi gerçekçiydi son bölüm ne ya…. Bide Dom napsa ölmüyor yahu
Ölümsüz lük iksiri içmiş karayip korsanları çok hoştu oda işte gelmiyor devamı
?
? Derken
Söylediklerini anlamadım
Diyorum karayip korsanları filmi vardıya kardeşim güzel seriydi oda devamı gelmedi
inan hatırlamıyorum
Nedem?
1,5 sene olduğundan pandemiden beri gitmedim.
Hmmm neden gitmiyorsun korkuyor musun?
matrixe gideceğim. güzel film geldiğini duymadım. platformlardan takılıyoruz.
Heee anlıyorum oda iyimiş…
hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum
Hayatımda gitmrdjm
Blackwidow
Nasıldı?
İstediğim gibi değildi?