Diziler & Filmler Hangi korku filminin setinde yer almak isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Korku filmlerinden izledikleriniz arasında en çok hangisinin arka planını merak ettiniz? Hangi korku filminin setinde yer almak isterdiniz? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Tabi ki de The scream 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Benden olsa olsa yerli komedi filmi olan Dabbe de ki hocalardan birisi olur 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzlediğim korku filmlerinin çoğunu seviyorum. Bu yüzden kararsızım :d 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Testere ya da Çığlık serisi. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. testere de olmak isterdim : ) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabi ki de The scream
Benden olsa olsa yerli komedi filmi olan Dabbe de ki hocalardan birisi olur
İzlediğim korku filmlerinin çoğunu seviyorum. Bu yüzden kararsızım :d
Musallat çok etkilenmistim
Testere ya da Çığlık serisi.
testere de olmak isterdim : )
Büyü
Hicbiri
Korku kapanı 🙌