Korku filmleri izlemek, kulağa korkunç gibi gelse de bazı insanlar için vazgeçilmez bir tutkudur. Siz korku filmi seviyor musunuz? Evet ise hangi filmin veya karakterin gerçek olmasını isterdiniz?
Güncellemeler
5 ay
Güncel👻
Severim ve testeredeki John kramer gibi birininde adalet bakanı olmasını isterim
Mantıklı kral.
Çok severim. Çığlıkta ki hayalet gerçek olmalı 😂😂
O zor değil ki kostüm alırsın, al sana hayalet yani. Katil sonuçta utopik bir karakter değil
Zor değil ama öylesi yok keşke olsa o ruh önemli. Ya da karakter olarak bakmazsak arınma gecesi de olabilir.
Sen psikopat bir erkek istiyorsun Dahmer gibi. Onlar anca Amerika gibi ülkelerde ortaya çıkıyor😄
Erkek olmasına gerek yok kadın da olur o ruhu yeter. Ben hayatımda öyle birini istemem 😂 ilişkilerimde deli taraf ben olurum
Kadın seri katilde vardı hatta filmi de var. Yani ama gene Amerika'dan çıktı bu tipler. Bizim ülkede yok😄
Maalesef oda bizim kaybımız olsun 😂
Cevap
10Cevap
Korku filmlerini çok severek izliyorum ama hiçbir karakterin gerçek hayatta var olmasını istemem. Filmlerde kalsınlar :)
Çığlık gibileri yok değil hani, o yüzden o olsun en az korkuncu
Zombiler ile ilgili olan. The Walkind Dead gerçekleşmesini umduğum en büyük utopyam
Hepsinin Allah cezasını versin dünyadaki manyaklar yetmezmiş gibi bonus psikopatlar istemezdim asla
Countdown olabilir ya da Haunting of Bly Manor
Türk korku filmi hariç her hangi biri olabilir Türklerinki zaten gerçek:D
Severim hangi gercek olsun karar veremedim ya :D
Merak ettim, seçenekler neler?
Hiçbiri, korku sevmiyorum 🙄
hiç biri düşünsene hepsi piskobat
Korku kapanı ucubeler
the walking dead :D
Hicbiri olmasın ne gerek var
Tabi ki de scream
hiçbirini istemezdim açıkçası
Korku sevmiyorum. Dokunuyor
Hiçbiri gerçek olmasın
Dracula
Geçmişte sanırsam kan içen bir adam haberi hatırlıyor gibiyim sanki. Bu gerçek olduğunu anımsadım😄
Arınma gecesi
Ruhsal bölgesi
Ruhlar bölgesi
Arınma gecesi
Ritüel filmi
arınma gecesi
Hayatın kendisi zaten korku filmi.
Peal
Hiç biri
Yok hiçbiri olmasın
Arinma gecesi 🔫
Hiçbiri