Esaretin Bedeli
Yeşil Yol
Piyanist
Umudunu Kaybetme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Joker filmi tabi ki de.. zaten bir süper kahraman filmi olarak değil daha çok psikolojik dram filmi olarak izliyorum ve sahneleri müzik oyunculuk her şey harika
Bu filmlerden piyanist ve yeşil yolu bilirim. Ama bunlar değil. Ben de Türk filmleri ve dizileri büyük etki bırakır. Örneğin aile şerefi filmi bence çok trajik ve dramatik.
Yeşil yolda koca kalpli koca adam için çok üzülmüştüm. Piyanist'de adamın düştüğü hallere çok üzülmüştüm. Umudunu Kaybetme ise yoksulluk konusunda içime dokundu.
Piyanist çok başka hissettiriyor bana, Yeşil Yol filmi de müthiş etki bırakmıştı. Her ikiside diyorum.
Cevap
13Cevap
Ahhh hepsini büyük bir zevkle izleidm hepsinde ağladım ama yeşil yolda ışıkları kapatmayın ben karanlıktan korkarım dediği sahne...
Gerçekten duygu yüklü bir sahneydi 🤭
Bunlardan hiçbiri ya. Varsa yüksek drama film önerisi alırım.
Bunlardan daha fazla dramaya sahip olan bir film izlemedim :))
Başka türde bir film önerisi alabilirim ama. İzlediğin, çok sevdiğin bir film. Bu akşam izlerim müsait olursam :))
Önereyim hemen 😶
"YARININ SAVAŞI" Çok beğendim.
Tür: aksiyon, bilim kurgu
"Dolittle" macera, fantastik eğlenceli bir film.
"RÖTGENCİLER" Aşırı sahneleri olsa da, konusu ve oyunculuklar güzel.
Tek sezonluk dizi önereceksem: The King entornal monarch" Kore yapımı çok beğendiğim bir dizi. Bir şans vermelisin.
Yarının Savaşını izledim. Gerçekten şahane bir film. Diğer üçünü ilk kez duyuyorum. Kore yapımı nadir 1-2 film izledim. Ben normalde Kore yapımı izleyemiyorum. Sanırım onu pas geçeceğim ama diğer iki filme bakarım mutlaka. Teşekkür ederim ☺️
Zevk meselesi tabii. Sağol 🌸
Kesİnlikle etkisi olan bi Film..
İlk 3 harika filmler ama piyanistteki patates sahnesi ve bicok yer aklımdan gitmez
Hepsi harikaydi bee, simdi izlicek film bulamiyoruZ
4 filmide izledim. Hepsi bir harikaydı
Yesil yol cok etkilemisti
Yeşil Yol
Mucizelere olan inancım yüzünden yeşil yol
Yeşil Yol filmi 🥺
Yeşil yol ve Babam ve Oğlum
Yeşil yol ve piyanist
Hachiko
esaretin bedeli
piyanist ve yeşil yol çok etkılıydi
Yeşil yol