Diziler & Filmler Jokere asik oldum onu nasil unutabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kurgusal bir karakter sonucta 😭 Güncellemeler+1 yıl Guluse su masumluga bakin ya bide cok çitir duruyor askim benim ya Jokere asik oldum onu nasil unutabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı. Duygularına hakim olmalısın belirttiğin gibi bir kurgu karakter 0 0 Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kurgusal bir karaktere aşık olmanı anladım onu da anlamlandıramıyorum ama hadi diyelim ki anladım anladım da jokeri “şu masumluğa bak” diye de tanımlamazsın a*k bu adam ruh hastası bi katil😂😂 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Batman bunu hiç sevmedi 😂 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Joker bir hastalıktır, çok istersen sana da bulaşabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yni Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bence seni üzmüyorsa sorun yok aşık olman bir serseriye aşık olmandan iyidir 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl tr erkeklerinin çoğu buna benziyor zaten, bul birini. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyleleri Almanya da da var, reel kaç defa gördüm , nerdeyse altıma yapacaktım:)) 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Jjjjjhhh niye boyle geziyolarki😂😂 Yorumla Muzansama +1 yıl Enteresan Yorumla Soran +1 yıl Bide bende almanya da yasamak istiyorum ama cok zor cok kuralcilar ve turkleri pek sevmiyorlar diyorlar oyle mi cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkunç demi vallahi bilsem:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleyenler yalan söylemiş, Almanya hiçte öyle bir ülke değil. Çok geniş çaplı ve özgür bir ülke Yorumla Soran +1 yıl Mesela guvercinlere yem vermek yasakmis galiba bir de arabani 1 cm yanlis fark edersen ceza kesiyorlarmis vb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen:) Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 445 cevap paylaştı. Allah mesut etsin 😄 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl onun sevgilisi var yakar seni :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim onun harley quini 😜 Yorumla _snow_ +1 yıl mümkün değil o başka bişey :D Yorumla Soran +1 yıl Baska birsey olan benim iste djks Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende sana aşık oldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Joker Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Duygularına hakim olmalısın belirttiğin gibi bir kurgu karakter
Kurgusal bir karaktere aşık olmanı anladım onu da anlamlandıramıyorum ama hadi diyelim ki anladım anladım da jokeri “şu masumluğa bak” diye de tanımlamazsın a*k bu adam ruh hastası bi katil😂😂
Batman bunu hiç sevmedi 😂
Joker bir hastalıktır, çok istersen sana da bulaşabilir.
Nasil yni
Bence seni üzmüyorsa sorun yok aşık olman bir serseriye aşık olmandan iyidir
tr erkeklerinin çoğu buna benziyor zaten, bul birini.
Böyleleri Almanya da da var, reel kaç defa gördüm , nerdeyse altıma yapacaktım:))
Jjjjjhhh niye boyle geziyolarki😂😂
Enteresan
Bide bende almanya da yasamak istiyorum ama cok zor cok kuralcilar ve turkleri pek sevmiyorlar diyorlar oyle mi cidden
Korkunç demi vallahi bilsem:))
Söyleyenler yalan söylemiş, Almanya hiçte öyle bir ülke değil. Çok geniş çaplı ve özgür bir ülke
Mesela guvercinlere yem vermek yasakmis galiba bir de arabani 1 cm yanlis fark edersen ceza kesiyorlarmis vb
Aynen:)
Allah mesut etsin 😄
onun sevgilisi var yakar seni :D
Benim onun harley quini 😜
mümkün değil o başka bişey :D
Baska birsey olan benim iste djks
Bende sana aşık oldum
Sen kimsin
Joker
Unutma kalsın