Diziler & Filmler Kdrama sever misiniz? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kpop sevmiyorum ama kdrama severim Korece öğrenmemde çok yardımcı oldu 😀🇰🇷 Kdrama sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. K drama severim evet 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kore diline alışamıyorum, zorluyorum olmuyor. Haliyle drama haricindeki yapımlarını da izleyemiyorum. 2 0 Yorumla
Lalallavin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Su sıralar anlamadığım şekilde dizi veya sinema izleyemiyorum ama bu durumu yaşamadan önce çok severdim eğer izleyebilirsem diye liste yaptım 1 0 Yorumla
Hayalperestdjlnb Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet çok severim. Şu anda itaewon class izliyorum güzel gidiyor tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
şekerlibira_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çoğu dizileri güzel, bazıları aşırı saçma olabiliyor. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı. Yok sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
K drama severim evet
Kore diline alışamıyorum, zorluyorum olmuyor. Haliyle drama haricindeki yapımlarını da izleyemiyorum.
Su sıralar anlamadığım şekilde dizi veya sinema izleyemiyorum ama bu durumu yaşamadan önce çok severdim eğer izleyebilirsem diye liste yaptım
Evet çok severim. Şu anda itaewon class izliyorum güzel gidiyor tavsiye ederim.
Çoğu dizileri güzel, bazıları aşırı saçma olabiliyor.
Yok hiç çekemiyorum ama kpop dinlerim
severimmm
Yok sevmiyorum