Diziler & Filmler Filmleri kız filmi ya da erkek filmi diye ayırır mısınız? Dark_shadow Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlara ya da erkeklere göre yapılan filmler var mı? Yoksa her filmi herkes izleyebilir mi? Hedef kitle kadınlar olan filmler var mı? Güncellemeler+1 yıl Gilmore Girls kız dizisi mi? Filmleri kız filmi ya da erkek filmi diye ayırır mısınız? Cevapla Film Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. ayırmam 1 1 Yorumla Dark_shadow +1 yıl 👍
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ayırmam. Erkeklerin bayılarak izlediği Aksiyon filmlerinin müptelasıyım. Romantizm insanı değilim pek. Erkeklere hitap eden çoğu film bana da hitap ediyor. 2 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Ben daha çok manita filmi izliyorum :)) 0 6 Yorumla Dark_shadow +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla TemizMan +1 yıl Kadınların oynadığı diziler filmler. Grinin her tonunu seyrettim :)) Yorumla Dark_shadow +1 yıl 😀😀 Yorumla TemizMan +1 yıl Güzel değil mi? Yani böyle sürükleyici Ufuk açıcı filmler varken İnsan neden başka drama dizisi izleyip üzülsün. Eğer entrika seviyorsan. Netfilx de Sessizlik andı. Süper bir dizi izle Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hiç duymadım ve sevmem sağ ol Yorumla TemizMan +1 yıl tamam canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayırmam
👍
Ayırmam. Erkeklerin bayılarak izlediği Aksiyon filmlerinin müptelasıyım. Romantizm insanı değilim pek. Erkeklere hitap eden çoğu film bana da hitap ediyor.
Ben daha çok manita filmi izliyorum :))
O nasıl oluyor
Kadınların oynadığı diziler filmler. Grinin her tonunu seyrettim :))
😀😀
Güzel değil mi?
Yani böyle sürükleyici
Ufuk açıcı filmler varken
İnsan neden başka drama dizisi izleyip üzülsün.
Eğer entrika seviyorsan. Netfilx de
Sessizlik andı.
Süper bir dizi izle
Hiç duymadım ve sevmem sağ ol
tamam canım