Kızlar vs erkekler?

Ben bir kız olarak şu yorumu yapıyorum. Kızlar birbirinin arkasından konuşup aralarında birini ezik görürse onu grupça ezikleyip dışlıyorlar. Erkekler ezik birini gördüğünde onu aralarına alıp açığını kapatırlar. Bakın kız olarak söylüyorum. Yıllardır sakin ve sessiz bir kız olmam sebebiyle hemcinslerim tarafından aşağılandım hakaretlere uğradım. Mobbing uygulandı ve hiçbir şey yapamadım ne arkamda duran vardı ne bir şey. Tek başıma da istediğim kadar sesimi çıkarayım böyle olmuyor işte. Şu anda üniversitede PDR okuyorum ve hala aynı şeyler söz konusu. Egoist tavırlar, saçma sapan muhabbetler, üstten bakmalar vs. Ben hiç kimseye öyle davranmadım ama böyle muamele gördüm. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hangi cinsiyet grubu daha kalıcı arkadaşlık kurar?

Güncellemeler
1 yıl
Kızlar gelip bana erkek avcısı demeden önce iyi düşünün. Buradan herhangi biriyle evlilik amacım niye olsun mesela :) bakın o kadar düşmedim Allah kimseyi düşürmesin de. Ben ciddi ilişki kadınıyım o sebeple evleneceğim adamı da ona göre seçerim sizi bilmiyorum.
Kızlar vs erkekler?