Diziler & Filmler Tek başına hayatta kalma filmlerini seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sıkışmışlık hissi... Mesela 127 saat filmi gibi Ben Seviyorum Ben Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tek başına hayatta kalma filmlerini seviyor musunuz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Sıkıcı, yavaş akan bir film değilse eğer severim. Konusal bakımdan izlemeye değer, gerilimi bol filmler çıkabiliyor aralarından. 1 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kurgu güzel işlenirse severim mesala Cast Away'i çok sevmiştim. 127 saati pek sevmedim filmin sonu ve nereye bağlanacağı çok tahmin edilebilirdi. 1 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Güzel filmler çıkıyor bu konudan. Severim. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl @hopss hatırlıyor musun 😅Severim 1 1 Yorumla Hopss +1 yıl Ulan bee hatırlıyorum tabi 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıkıcı, yavaş akan bir film değilse eğer severim. Konusal bakımdan izlemeye değer, gerilimi bol filmler çıkabiliyor aralarından.
Kurgu güzel işlenirse severim mesala Cast Away'i çok sevmiştim. 127 saati pek sevmedim filmin sonu ve nereye bağlanacağı çok tahmin edilebilirdi.
Çok heyecanlı oluyor severim evet.
Ben severim zaten gerçek hayattada bu mücadele lazım
Favori konularımdan bir tanesi.
Güzel filmler çıkıyor bu konudan. Severim.
@hopss hatırlıyor musun 😅
Severim
Ulan bee hatırlıyorum tabi 😃
Asla