Diziler & Filmler Tek başına hayatta kalma filmlerini sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben Severim Ben Sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tek başına hayatta kalma filmlerini sever misiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bayılırım özellikle otobiyografi tarzı ile birleştirilince daha da güzel oluyor. Görsel 127 saat adlı filme ait. Bu arada mükemmel bir filmdi. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet severim. Örneğin Tom Hanks in başrolünde oynadığı Cast Away filmini beğenirim. 1 0 Yorumla
Kadirbey343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Türkiye zaten hayatta kalma için tüm olanakları sağlıyor film izlemeye gerek yok ki senin, Türk halkının Hayati film zaten 😄😭 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Türkiyede yaşamak buna en iyi örnek ve imdb 10.0 0 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hayır en gerildiğim film türüdür hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet severim
Bayılırım özellikle otobiyografi tarzı ile birleştirilince daha da güzel oluyor. Görsel 127 saat adlı filme ait. Bu arada mükemmel bir filmdi.
Evet severim. Örneğin Tom Hanks in başrolünde oynadığı Cast Away filmini beğenirim.
Türkiye zaten hayatta kalma için tüm olanakları sağlıyor film izlemeye gerek yok ki senin, Türk halkının Hayati film zaten 😄😭
Mesela Marslı (The Martian)
Türkiyede yaşamak buna en iyi örnek ve imdb 10.0
Hayır en gerildiğim film türüdür hiç sevmem
Çok severim
varsa at
Evet
Pek izlemedim
çok sıkıcı