Diziler & Filmler Hangi tür film izlemeyi seviyorsunuz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aksiyon ya da gerilim filmlerini severim.. Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınızı bekliyorum.. Hangi tür film izlemeyi seviyorsunuz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Gerilim Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aksiyon ağırlıklı daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bilim kurgu izlemeyi seviyorum ya da Korku, gerilim 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilim kurgu, gerilim, korku, gizem türünde filmlerini izlemeyi severim. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben daha çok aksiyon filmlerini dövüş konulu filmleri ve animasyon çizgi filmleri seviyorum 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aksiyon, Suç, Polisiye, Gerilim, Gizem türlerini severim. 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Korku, gerilim, dönem filmleri. Bazen fantastik kurgu ve animasyon. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Korku veya gerilim olması. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilimkurgu, komedi, aksiyon 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gizem. Sonu tokat etkisi yaratan ❤️ 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl gerçek yaşanmış hikaye filmlerine bayılırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aksiyon ağırlıklı daha çok seviyorum
Bilim kurgu izlemeyi seviyorum ya da Korku, gerilim
Bilim kurgu, gerilim, korku, gizem türünde filmlerini izlemeyi severim.
Ben daha çok aksiyon filmlerini dövüş konulu filmleri ve animasyon çizgi filmleri seviyorum
Aksiyon, Suç, Polisiye, Gerilim, Gizem türlerini severim.
Korku, gerilim, dönem filmleri. Bazen fantastik kurgu ve animasyon.
Korku veya gerilim olması.
Film izlemeyi oldu olası sevmiyorum
Romantik komedi ya da bilim kurgu
Bilim kurgu ve gerilim korku
Korku veya gerilim ilk tercihlerim.
Bilimkurgu, komedi, aksiyon
Korku ve Psikoloji ☠️
Fantastik , dram , aşk , komedi.
Gizem. Sonu tokat etkisi yaratan ❤️
gerçek yaşanmış hikaye filmlerine bayılırım
Fantastik
korku bayılırımm