:D düşünsene bi tane dram filmi çıkarıyorlarmış
"işte savaşın kötü sonuçları abd güçleri bu dramı bitirdi ve barış getirdi" diye ana fikirle sonlandırıyorlarmış
sanırım filmin sonunda kahkaha atmaya başlarlar :D
:D düşünsene bi tane dram filmi çıkarıyorlarmış
"işte savaşın kötü sonuçları abd güçleri bu dramı bitirdi ve barış getirdi" diye ana fikirle sonlandırıyorlarmış
sanırım filmin sonunda kahkaha atmaya başlarlar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abd vatandaşı böyle toksik sorunlarla ilgilenmediği kesin. her ay yaşadığı hayat standartlarıyla ilgilendiği için, sizin gibi insanlar da böyle açıktan soramadığı soruları böyle gizliden nefret kusarak gideriyorlar 🤣 senin evde kadınsızlıktan çektiğin mastürbasyon, onlar yüz yüze sevgilileriyle istediği her aktiviteye giderek yapıyorlar. senin bir telefon, bilgisayar almak için harcadığın çabayı sadece 1 aylık maaşıyla alıyorlar. iphone 15 sadece 800 dolar. senin ülkende 50 bin tl. çalış şimdiii haydiii ağlaaa 🤣🍌👌
aklın fikrin seks ve para olmuş bizim gibileri de öyle zannediyorsun
sevgi eksikliği mi hayatın korkusu mu çektiğin yalnızlık mı bu hale getiriyor sizi bilmiyorum da sorunun ana fikri belli sen neredesin?
aklımız fikrimiz seks ve para değil, seni biraz gerçeklerle yontmam gerekiyor.
domatesin kilosu ortalama 15 tl türkiye için. amerikada bir kilo domates 1.50 ile 1.70 dolar arasında. amerikada fındık 1-3 dolar arasında kilosu. senin ülkende fındık 80-100 tl arasında. bir de fındık üretici şehirlerin var. ulan sen daha kendi milli yiyeceğini insan gibi parayla yiyemiyorsun. adam amerikalı fındıkla ne işi olur onlar senin 70, 60 katın daha ucuza yiyorlar. gözünü aç:
babacığım aklın fikrin seks ve para olmasa konunun ana fikrinin insan değerinin merkeziyetçiliğine uydurma kılıflarla giydiren sinema sektörünü eleştirdiğimi görür, buna uygun yorum yaparsın
konunun abd ve tr yaşam şartlarıyla ilgisi nedir?
senin zihninin ne olduğunu gördüğüm için konunun derinine iniyorum. tümden gelim yapıyorum, yoksa sana tümevarım için zaman harcanacak birisi değilsin. adamların sinema sektörüne laf atıyorsun, abdnin kahramanlık filmleri genellikle disney tarzı ve çocuk ve ergenlere hitap eden şeyler. adamlar bunu yapmak istiyor ve insanları eğlendiriyor. senin ülkenin film sektörü ne? kime hitap ediyor mesela dünyada ünlü kaç filmin var? amerikanın dış polikatadki olayını tasvip eden birisi değilim ama saygı duyuyorum. din adına kılıç kalkanla bir yer fethetmek nasılsa 21. yüzyılda da petrol için bir yer fethetmek aynı. sonuç olarak insanların yurtlarına başka kültürel bir yabancı geliyor ve huzur bozuluyor. olaylara sığ yaklaşmayın
bi skten anladığın yok zihnimin derinliklerine iniyormuş
biz ona düşünmeye kafa patlamayıp ön yargıyla yaklaşan at gözlüğü takmış tipler diyoruz.
geçiniz bu palavraları, tüketim sektörünü insani değerler katarak kendisini zevke getiren kapitalist sistemin övülecek tek şey parasıdır sen de bunu baz alıyorsun
seksin paranın kölesi olmuşsunuz mk
kaça satılıksın bari söyle de parasını vereyim sus mk
burada tek satılık insan var onun da biz kim olduğunu biliyoruz.
iyi şartlarda yaşayan insan mı satılıktır yoksa kötü şartlarda yaşayan insan mı?😂🍌
iyi şartlarda yaşayan insan satın alır. kötü şartlarda olan ise kendini satar, zamanını satar.
hayır fark şu, birileri paranın peşinde koşar
birilerinin de para peşinde koşar,
yolundan emin insanlıktan çıkmamış değerlerine hakim alanında yetenekli beyinler sanatını konuştururken,
sende burada domatesin hesabını yapıp konuyla alakasız giydirme peşine koşarsın
hadi rastgele..
ABD vatandaşları film izliyordur da bu tür olayları pek umursamıyorlar bence daha çok kendi hayatlarına odaklılar onlar
yani değersiz topluluklar diyebiliriz
Aynen öyle 😄
ABD vatandaşları büyük şirketlerin köleleri sadece. ABD'nin insanlarına hizmet ettiğini falan sanmıyorum
garip bir devlet ve millet yapısı aslında
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!