Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran ‘Şahsiyet’ dizisinin ikinci sezonu için tarih verildi. Yapım bu sezon GAİN’de izleyiciyle buluşacak.

Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran ‘Şahsiyet’ dizisinin ikinci sezonu için tarih verildi. Yapım bu sezon GAİN’de izleyiciyle buluşacak.
İlgimi çeken bir dizi değil. Ayrıca yerli yapım. Yüksek bir ihtimalle bölüm süresi de uzundur. Yerli yapım dizilerin en büyük sıkıntısı bu. Uzattıkça uzatıyorlar bölümleri...
siz yerli yapımları sadece tv ekranlarında akşam kuşaklarında mı izliyorsunuz? hiç dijital yapımlara bakmadınız mı? 1 saati geçmiyor bölümler
@masumcocuk34 Yerli yapımların dijital olanlarına da bakmam. Sevmiyorum.
üzücü, Şahsiyet sizin ön yargılarınızı kıracak bir dizi halbuki. ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
@masumcocuk34 Sanmıyorum kırılacağını. Ayrıca dijitaldeki yerli yapımların bölüm süresi 1 saati geçmiyor diyorsunuz ancak Mezarlık dizisi 1 buçuk saatin üzerinde bir dizi. Onu da belirteyim.
Mezarlık hangi platform? İlk defa duydum çünkü
Netflix'miş, 4 bölümlük bir dizi. Enteresan evet, bölümler 2 saate yakın. Ben de şaşırdım şu an :)
@masumcocuk34 Mini dizi miymiş? Belki de 4 bölümlük olduğu için bölüm süreleri uzundur bilemiyorum ama şimdiye dek yabancı yapımlar arasında bölümleri bu kadar uzun olan bir mini diziye denk gelmedim. Bir tek Kore dizilerinde tıpkı bizim gibi uzun tutuyorlar bölüm sürelerini. Onu da izlemeyi tercih etmiyorum zaten.
ben de dizilerde bölümleri 1 saati, filmlerde de 2saati geçen olunca izlemeyi pek tercih etmiyorum :D
Gaine üyeliğimi şimdiden aldım. Gerçekten güzel kaliteli işler yapmaya başladılar. Şahsiyetin ikinci sezonu başlamadan mnce de muhakkak ilk sezonu tekrar izlicem🤓
Gain ücreti azıcık düşürsün sadece ühühü
İzlemeyi düşünmüyorum zaten 1. sezonu da izlemediğim için 2. sezonu izlesem bile hikaye yarım kalır anlamamış olurum. genellikle ben the witcher ya da loki veya wednesday gibi dizileri seviyorum.
Hikaye toparlanıp bitmişti, ikinci sezonundan bir fayda gelmeyeceği gibi, arkadaş ben o Acun'un platformuna para vermem. Acun'a direkt olarak para kazandırmam.
Cevap
10Cevap
Allah'ım bayılıyorum bu adama hala çok karizma ya oyunculuğu, ses tonu, kalitesi çok başka. Keyifle izlemeyi planlıyorum.
Bu diziyi hiç izlemedim, sadece fragmanlarını görmüştüm şu ekpss sınavını bir geçeyim tam puan alayım inşAllah kendimi dizi filme vereceğim 😄
İzleyeceğim. Birinci sezonu çok sevmiştim.
“Hayat hatıradır, unutursan ölürsün…”
Eveeet.. bekliyordum zaten. Ama senin sayende haberim oldu. Sen nerden öğreniyorsun bunlari😮
Geliyor gelmekte olan...
Kaçırmayacağım tabii ki
Izlicem birinci sezon bitti yetiştim ay adam seri katil gibi... ama sozleri guzel jjsj
İlk sezonu çok güzeldi beklediğim bir seri izleyeceğim.
İzlemedim izlemem sanırım gain e hiç bakmadım çünkü
Ayy valla mı kız yaaa çok sevdim diziyi şimdi bekle ki sezon bitsin kaçak sitelere dizi düşsün
Uzun zamandır başlamayı düşündüğüm ama bir türlü başlayamadığım bir dizi.. İkinci sezonu başlayınca, bende başlarım..
Ayırr başımda bin tane ödev ve şınav korkuşu vay izleyemem buba
Evet bekliyorum
Bu bilgi gerçekse tabi ki izleyeceğim süpriz oldu
Tabiki izleyecem ama ilk sezonu unuttum ya
kesinlikle izleyeceğim
Evet ilki izledim ikinciyi de izlerim
Aynı kadro mu devam edecek acaba
Uygun bir zamanda neden olmasın
İzlemedim. izlemeyi düşünmüyorum.
Güzel filmse izlerim
İzlerim güzel diziydi
İlk sezonu izlemediğim için izlemem...