Parmaklıklar Ardında, 13 Aralık 2007 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında atv'de yayımlanan, orijinali Almanya'da RTL kanalında Hinter Gittern adıyla yayınlanan, Türk yapımı suç ve dram türündeki televizyon dizisidir. Dizinin Türkçe uyarlaması Feride Çiçekoğlu tarafından yazıldı. Dizinin çekimleri, Sinop Cezaevi'nde gerçekleşti. Dizi, toplam 3 sezondan oluşmaktadır ve 106. bölümü ile final yaparak sona erdi.
Yukarıdaki açıklamalarımın yanı sıra bu dizinin asıl vermek istediği mesajlar ve günümüz türkiyesinde cezaevlerinin yönetimi ve mahkumlar arasında oluşan çatışmalar hala varmıdır sizce?
Yukarıdaki açıklamalarımın yanı sıra bu dizinin asıl vermek istediği mesajlar ve günümüz türkiyesinde cezaevlerinin yönetimi ve mahkumlar arasında oluşan çatışmalar hala varmıdır sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu diziyi annem izlerdi ben öyle bakardım, takip etmezdim yani. Şunu diyebilirim ki cezaevleri şimdi eskiye kıyasla daha iyi durumda
Bende eskiye göre iyileştirildi daha iyi oldu, o dizide tabutluk diye bir hücreden bahsediliyordu, insanlara hayvan muamelesi çekiliyordu, aslında o dönemlerdede öyle olmaması gerekiyordu, zaten cezaevi denilen yer, mahkumları tekrar topluma kazandırmak amacıyla işletilmeliydi, neyse ki günümüzde bu hizmeti icra ediyorlar ama eskiden çok yanlış yönetiliyormuş.
Evet eskiden öyleydi cezaevleri. Bunun acı örneklerinden biri Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve müzeye çevrilecek olan Diyarbakır Cezaevi
Kesinlikle vardır. Belki o kadar gaddar gardiyanlar eskisi kadar yoktur ama iğrenç zor mahkumlar var
O tarz mahkumlar var, müge anlıdada konuları işleniyor ama kötü mahkumların yaptığı kötülüklerden gardiyanlar müdahele etmiyormudur acaba?
Koğuşların düzeni açısından.
Hangi biriyle uğraşsınlar
Doğru ama bir sürü gardiyanları var, bence düzeniyle ilgilenseler çok fazla sıkıntının önüne geçebilirler bence.
O diziyi hatırlıyorm
Bence hepsi gercek
Günümüz türkiyesindede durum böylemidir?
Umarm degldr özelkle cocuk hapishaneleri
Değildir ama çocuklar arasında daha çok böyle olabiliyor olabilir.
Kavga, gürültü falan