Kurtlar Vadisi
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Çukur
İçerde
Ezel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sıralamam şu yönde:
1 - Ezel: Kendimden bir parça bulduğum için çok severim.
2 - Kurtlar Vadisi: En iyi Türk dizisi bana göre ama Ezeli daha çok sevdiğim için bunu ikinci sıraya koydum.
3 - İçerde: Gizem tarzı dizi ve filmleri sevdiğim için; sonlara doğru biraz uzatmış olsalar da, yine de tadında bitirmiş bir dizi.
4 - Edho: Süleyman Çakır hatrına izlemiştim ama kadın programına döndü sonradan; bitmesi yerinde oldu.
5 - Çukur: Konu içeriği güzel olsa da, çizgi filmden farksız bir senaryo. Kadro mükemmel ama s*lak bir senaristin elinde yazık olmuş bir dizi.
İllaki birini seçmem gerekirse Kurtlar Vadisi derim. Büyük kült çünkü. Bu ülke topraklarında yapılmış en iyi dizi. Çünkü orijinal bir şey. Mesela Ezel, Monte Kristo Kontu'ndan uyarlanma, İçerde, The Departed'tan uyarlanma. Sadece mafya dizisi olarak bakmamak gerek Vadi'ye. Birçok diziye de ön ayak oldu. Kısaca kitlelere hitap etti, sosyolojik bir vaka hatta.
Harcadılar canım gülüm dizi Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz'ı (Kurtlar Vadisi ile ikisi arasında kaldım bir seçim yapmak gerçekten zor) Hala durup durup Raci Şaşmaz bir dizi yapsa da izlesek diye dolanıyorum evde. İzlediğim dizi yok. "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın reklamları heyecanlandırmıştı ama daha ilk bölümden fos çıktı. Yetkililere sesleniyorum. Raci Şaşmaz bir el atsın da güzel bir mafya dizisi çıkarsınlar. Ama başroller değişse bile Raci Şaşmaz finale kadar dizinin bir parçası olarak kalsın lütfen. El birliğiyle sesimizi duyuralım. 😂
Edho benim de göz bebeğim ya. Diğer mafya dizilerini hiç sevemedim ama bu dizi çok başkaydı. Bitirdiler güzelim diziyi.
Kurtlar Vadisi de güzeldi hakkını yememek lazım. Oyuncu kadrosu da Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar hariç çok iyiydi gerçekten. Pusu tartışılır belki ama Kurtlar Vadisi efsanedir.
Bilemiyorum. Oyuncu kadrosu genel olarak sevdiğim oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosu değil. O yüzden bu zamana kadar hiç izlemek istemedim galiba.
Zafer Ergin? Tarık Ünlüoğlu? Selçuk Yöntem? Oktay Kaynarca? Attila Olgaç? Özgü Namal? 😁
Bir tek Oktay Kaynarca'yı severim ama onu da Edho'da sevdim. Başka bir role yakıştırır mıyım bilemedim. Özgü Namalı sevmiyorum. Sırf onu görmemek için bile izleyeceğim varsa da izlemem 😄
Doğrudur benim çok sevdiğim bir kadro. Oktay Kaynarca'nın Vadideki karakterini sevmiyordum ben. Süleyman Çakır sevdalısı herkes ama ben ölümüne üzülemedim bile. 😁
Zevk meselesi. Bazı oyuncuları ne kadar çok sevsek de her role yakışmıyor ne yazık ki :)
Orası öyle ama usta oyuncular içinde çok geçerli değil sanki bu durum. 😁
Benim için geçerli açıkçası :))
Doğrudur 😇
Hepsi çöp.
İlla biri tercih edilecekse kadroya saygımdan "Ezel" derim.
Ben aralarında sadece Edho'yu izliyordum. O iyiydi de diğerlerini bende sevmiyorum. Seveni çok diye ekledim listeye.
Ezel dememdeki en temel sebep rahmetli Tuncel Kurtiz.
Yaşayanlarda da Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu.
Ki ben çok izlemedim ama fragmanı bile bu 3lü üzerinden dönüyordu zaten
Cevap
31Cevap
hiçbirisi değil ama kurtlar vadisi olsun
Benim favorim bu bir mafya dizidir , bu bir osman sınav dizisidir ve bu bir show tv dizisidir sloganıyla çok iddialı bir şekilde başlayan KURTLAR VADİSİ dir.
Ezel dışında diğerleri erkeklere yönelik diziler
Ben, bir bayan olarak bu dizilerin hiç birini izlemedim
Hiç birini sevmiyorum hele EDHO’ı her hafta içi akşamı A2 kanalında oynuyor nefret besliyorum o diziye
1) kurtlar vadisi
2) eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Biç birini izlemeyen ben.
Kurtlar vadisine 40 bölüm anca dayandım
Hiçbirini de izlemedim lakin Kenan İmirzalioğlu için Ezel diyorum.
O zaman olduğu gibi Ezel yine harcanmış🤦♀️
Hiçbiri umrumda değil yine de kurtlar vadisi olsun🍀🗝️
Kurtlar Vadisi Türkiye tarihinde en güzel dizidir, sonrasında ise ezel ve edho gelir
Kurtlar Vadisi'nin haricinde hiç birini de izlemedim
Hiç birisi favorim değildir.
Lakin birini seç derseniz kurtlar vadisi derdim.
Hiç biri ama illa seçmem gerekirse Kurtlar Vadisi derim.
Uzun zaman sonra ilk kez İçerde'yi izledim sadece..
Bu dunyadan bir memati/kilic gecti daha da yeri doldurulamaz
Kurtlar vadisi gibisi yoktu. İlk 97 bölüm..
Ezel olsun vari favori adamım var
Hiç biri
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ve ezel
Merhaba, ya bi sorum var size @zeynepdemiiirrr
Buyrun söyleyin?
Mümkünse özelden :)
Gerek yok teşekkürler
Lütfen yahu :)
:(
Xper seviyem yetmiyor kendin yazsan
Bende de aynı durum :) xper 3 olduğumuzda konuşuruz
Tamam
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Hiçbirini izlemedim pek bir fikrim yok o yüzden.
Kurtlar vadisi çok net.
Hiçbirini izlemedim o yüzden hiçbiri
Tek geçerim Türkiye gelmiş geçmiş en iyi dizisiydi
Kurtlar vadisi biz diziden daha fazlası çünkü
Ezel'in ayrı bir kalitesi vardı ✨
Hiç düşünmeden kurtlar vadisi
Kurtlar vadisi
Bu seni hiç alakadar etmez 😎 memati baş😄
Efsane vadi tabii. Laz Ziya zamanları.
Muhtesem yuzyil tercihim.
Kurtlar Vadisi sevgimizi tartışmaya açmayız
hiçbiri Türk dizisi sevmiyorum