Diziler & Filmler Aşağıdaki dizilerden favoriniz hangisi? zeyyneppshyy38 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor BENİMKİ KESİNLİKLE KIRGIN ÇİÇEKLER Kırgın çiçekler Aşk ve Mavi Zalim İstanbul Afilli Aşk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşağıdaki dizilerden favoriniz hangisi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Türk dizisi sevmiyorum ama Afilli Aşk 0 0 Yorumla
BenAkali Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsi birbirinden kötü diziler, ama kırgın çiçekler iyidir, kötünün iyisi diyelim 😉 0 2 Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Kırgın çiçeklere laf yok hayatım onlar benim ya Yorumla BenAkali +1 yıl Belki erkek olduğum için sevmiyorumdur 😂👍 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bu dördü arasından kırgın çiçekler ama genel olarak netflix de ki you dizisini çok seviyorum 0 1 Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Kırgın çiçekleerr 😍 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kırgın çiçekler muhteşemdi diğerlerini hiç izlemedim zaten 0 1 Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Kırgın çiçekler uf uf mükemmel Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yargı 0 2 Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Yok Yorumla Maturemale +1 yıl Ne yapayım yoksa Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 814 cevap paylaştı. Hiç birini izlemedim 0 3 Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Kırgın çiçekler izlemeyen insan mı varmış Yorumla Kâl-Ell +1 yıl İzlemedim yerli dizi izlemiyorum Yorumla zeyyneppshyy38 +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Türk dizisi sevmiyorum ama Afilli Aşk
Hepsi birbirinden kötü diziler, ama kırgın çiçekler iyidir, kötünün iyisi diyelim 😉
Kırgın çiçeklere laf yok hayatım onlar benim ya
Belki erkek olduğum için sevmiyorumdur 😂👍
Bu dördü arasından kırgın çiçekler ama genel olarak netflix de ki you dizisini çok seviyorum
Kırgın çiçekleerr 😍
Kırgın çiçekler muhteşemdi diğerlerini hiç izlemedim zaten
Kırgın çiçekler uf uf mükemmel
Hiç birini izlemedim ya 🙈
Yargı
Yok
Ne yapayım yoksa
Hiç biri
Hiçbiri
Poyraz karayel
Hiçbiri
Hiç birini izlemedim