Bihter'e sarılıp ağlamıştır
Arabaya binip kaçmıştır
Amcasına sarılıp af dilemiştir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence hiçbirini yapmadı. O an şoka girdi ve kitlendi. Bir süre boyunca orada kalakaldı. Herkes Nihalle ve Bihter'in cesediyle ilgilendiği için kimse onun yakasına yakışmadı en başta. Sonra bir şekilde karmaşa arasında o evden çıkarıldı.
Sağlık ekipleri gelene kadar orada Bihter'in yanında kalmıştır. Adnan bahçeye inmiştir. Uzaktan uzağa sağlık ekiplerinin Bihter'i götürdüğü an'a şahitlik etmiştir. Behlül de sağlık ekipleriyle birlikte aradan sıyrılıp evden ayrılmıştır. En mantıklı hikâye bu benim için. Ben kafamda böyle bitirdim o sahneyi.
Utanç duygusuna sahip olsa kendisine babalık yapan adamın karısını götürmez utanmadığı için kaçıp gitmemiştir. Aşkına sahip çıkamayacak kadar korkak olduğu için de sarılıp ağlayacak cesarete de sahip olamamıştır bence donup kalmıştır kısa süreli şok geçirmiş olabilir
Vay arkadas :D
O diziyi izlemedim hic sadece konuya bu kadar hakim olanana yazdim onu
Sen kılıcını cekmeden kaciyim ben
Bence ağlamamıştır.. aldatan birinde duygu olmaz. kaçmış olabilir behlül kaçar diye replik de vardı hatta. af da dilemez o saatten sonra. ben bir şekilde kaçmıştır diyorum.. zaten finalini de izlememiştim hiç.. izleyen varsa anlatsın hayrına :D
Cevap
19Cevap
Adanan tekmeleyerek evden kovalamıştır.
Merdivenlerde Nihal'e denk gelmiştir.
Koşa koşa gitmiştir.😀
Amerikaya gitmiştir orada bir hafta kadar yas tutup sonra alemlere akmıştır ne yapacak başka. Bi erk*kten ne beklenebilir ki ajdjd
Erkofobim var
Arabaya binip kaçmıştır, çünkü nasıl bir insan amcasının hanımına göz koyabilir ve karaktersiz bir insandı bence bu sebepten dolayı adnan bey evden kovmuştur behlülde o anda evden kaçmıştır arabasıyla.
ne bihtere sarılmıştır ne de af dilemiştir. Behlül kaçarrrr 🏃🏼
Bihtere sarılıp ağlaması lazımm ama amcasından af dilemiştir dedim yanlışlıkla
Behlül cesur bir erkek olmadığı için bu sahne yaşandı. Adnan, bihtere eğilmişken o arada kaçtı ve gitti. Mezarlığa bile gece karanlığında gidecek kadar korkaktı.
Yüzde yüz koşarak kaçmıştır çünkü o bir korkaktır. Eğer öyle olmasaydı cenazesine gelirdi. Ama o her zaman ki gibi kadının ölümünde bile kaçmayı tercih etmiştir.
Güzel soru, aşk-ı memnu fanatiği olarak beğendim. Bence şoka girmiş, olduğu yerde kalakalmıştır. kdkdkdkd
Sokaklarda surunurken bi daha bihterin mezarina gitmeye cesaret bulamaz adnan beyin karsisina cikamaz koprualtinda alkol komasindan ölür
Kaçtı tabii. Zaten kendisi de dedi "Behlül kaçar" diye. Azcık delikanlılık varsa o da intihar etmeliydi.
Merak edilecek o kadar çok şey var ki buna sıra gelene kadar.
Bence şoka girip kalmıştır herkes Nihal ve Bihter'le ilgilenir Behlül o arayla gider evden
bunun cevabını size ya Behlül ya da Kıvanç Tatlıtuğ verebilir
Benden nasıl şüphe edersin sen benim amcamsın demiştir 😂
Bence odanın camından aşağı atlamıştır. Böylesi herkes için daha iyi olurdu :)
Hic izlemedim ki ne diyim şimdi A mi diyim B mi diyim valla
Bir yolunu bulup dediği gibi Behlül kaçar olmuştur
Kaçacağını zannetmiyorum kitaptaki Behlül gibi değil 💫
En sonda görmüştük Behlül dağıldı berduşlara dönmüştü
Behlül o evden banyodan koridora açılan kapidan çıktı yatak odasinda banyo vardi
Evden çıkıp, öylece yürümüştür. Sokaklara düşmüştür. Aklını kaybetmiştir.
Evsen kaçmıştır. Ne olacak ya. vaşaklara yaraşır hareket tarzı tam olarak bu
bence ikinci öncül ama ben neden 1 dedim anlayamadım
Arabaya binip kaçmıştır sjdndjx
boyabdesti almıştır.
Behlül firar ediyor. 😁
avare olmuştur herhalde
Mezarana gitmisti en son😐
Arabaya binip kaçmıştır 😄
Behlül kaçar b şıkkı jllk
Arabaya binip kaçtı diye biliyorum
Amcasına sarılıp af dilemiştir
Arkasına bile bakmadan kaçmıştır
Behlül kesin kaçmıştır.
Bihteri becermiştir orada
Tabanlara kuvvet kaçmıştır...
Kaçmıştır korkak
Bihter'e sarılıp ağlamıştır.
Bence eski flörtlerinden birine gidip içmiştir.
Camdan aşağı cumburlop
arkasına bile bakmadan kaçmıştır, bencil
Arabaya binip kaçmıştır
Arabaya binip kaçmışdır
Çocukluk travmam
Kesin kaçmıştır
Ne biliyim 😂
Behlül kaçar
Yani filmin tabi ilerleyişine bağlı
Kaçtı
Sevmiştin bihter 28 yaşında hayattan vageçecek kadar sevmiştin yanlış evlilik yaptın travmalarından dolayı
Kaçmıştır
Camdan atladı
kaçmıştır
Kaçmıştır. 🙄
Behlül kaçar
Kaçmıştır wksjsndn
Nihali öpmüştür
Bihter
Kaçmıştır
Kaçmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?