Sosyal medyada Hollywood'un yıldız oyunculardan Jason Statham'ın Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmamak için aracına Filistin bayrağını asarak tepki gösterdiği iddia edildi.

Sosyal medyada Hollywood'un yıldız oyunculardan Jason Statham'ın Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmamak için aracına Filistin bayrağını asarak tepki gösterdiği iddia edildi.
Evet, bu adamın çoğu filmini severek izledim. İzlemeye de devam ediyorum. Oyunculuğu gayet başarılı.
Eğer fotoğraftaki adam gerçekten o ise yaptığı hareket çok ince ve insancıl bir hareket. Helal olsun. Çoğu insanın yapamadığını yapmış.
Jason Statham filmlerini seviyorum tabi ki de.. aksiyon filmlerin de çok başarılı buluyorum kendisini.. en son hoobs and shaw filmini izlemiştim.. hızlı ve öfkeli filmleri de güzeldir... yani, evet izliyorum
Seviyorum bu adamı ya, en azından tepkisiz kalmamış bizimkiler gibi.
hoş geldin :)
Hoş buldum
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ayağını alıştırıyorum :)
☺️☺️
Kellerin yuregi yufka oluyor. Ah canım ya kıyamam.
Kellerin mi harbimi
Cevap
20Cevap
Jason olmadığı 500 m’ den belli olan biri ile ilgili nasıl böyle haber yapıldı acaba? Ezelin kör annesi bile bilirdi bunun jason olmadığını da siz bilirsiniz
Adam ingiliz. Tepkide olsa, İsraile verilecek en büyük ceza ekonomik olur. Siyonizmi destekleyen Amerikadan bir şey beklemeyin.
Helal olsun. İzlerim ve sevdim bir numaralı yabancı favori oyuncu. Tebrik ettim kendisini. Oyuncu sanatcı bence örnek olmalı.
Bu adama hastayım hasta, her filmini izledim neredeyse...
Ve ayrıca bu haber yanlış, ohio da bir araç yıkama tesisinden bir görüntü
Her destekleyen savaşa gitseydi ohoo gizli hanım. Azerbaycan Karabağ savaşında neden gidip savasmadiniz. Ağzının çalışmasın bir kerede gereksizler
Üfff bir kez daha hayran bıraktı adamım ya nasıl da duyarlı
özel hayatlari bizi ilgilendirmez, flimi denk gelirse bakariz.
Bütün filmlerini izlemişimdir, çokta severim. Adam gibi adam
Severim izlerim filmlerini çok iyi bir oyuncudur çok da iyi insanmiş bak
Bayrakla olmuyor bu işler
Adammm adam izlerim
Evet izliyorum onurlu bir oyuncu
Olm çok seviyorum ben o adamı
Jason değilse bile güzel hareket olmuş.
Adamsın. İyice gözune girdin
Ah Jason parça çikolu kekim🤤😍
Helal olsun kendisine adammış 👏
Helal olsun adama izliyorumm
Eğer oysa helal olsun..
Daha film teklifi gelmez. Görürsün 🙃
Eyvah yakında ben gibi onu da indirirler
Çok severim izlerim de ama o adam bu adam değil.
Izlemiyorum bu kelloşu tam tersi hiç sevmem. Bayrak asmakla olmuyor destekleyen gider savaşir
Yalan haber ya benziyo sadece adam
İzliyorum çok güzel
Adam gibi adam
Helal olsn ona
Severim bu adamı
Aşkım benim 🥰
Bu adam karizma :)
O değilmiş dediler de sen bilriisn
Severimm
👍🏼işte bu
Helal olsun
tanımıyorum