Yabancı, türk fark etmez istediğiniz bir dizide yaşayabilecek olsaydınız hangi dizide yaşamak isterdiniz?

Yedi Güzel Adam döneminde yaşamak vardı...
Yabancı, türk fark etmez istediğiniz bir dizide yaşayabilecek olsaydınız hangi dizide yaşamak isterdiniz?

Yedi Güzel Adam döneminde yaşamak vardı...
Kurtlar Vadisi
Cevap
24Cevap
Tabi k ide thw wicher
Fantastik bir dizide yaşamak isterdim. The Originals dizisi olabilirdi mesela. Ya da Lucifer veyahut The Vampire Diaries.
Kardeş payı dizisinde yaşamak çok isterdim. Çünkü hem neşeliydi, hem de mahalle dayanışmasını ele alan bir diziydi.
Kitabın yazarına bakmak lazım. Cahit Zarifoğlu nu incelemelisiniz. Ben 7 Numara, Seventh Heaven, House, Sherlock dizilerini sevmişimdir.
Neden Cahit Zarifoğlu? Sherlock'a katılıyorum.
kendisi şair. o dönemi güzel anlatmış. necip fazıl hayranı. ki necip fazıl hayranı olmamak mümkün değil. İnanılmaz bir kalemi var.
Zaten dizide en hayran olunası karakter A. C. Z
:). O karakterleri yaşamak örnek olmak. o ahlakla duygularını ortaya koymak. siyasi bir kimlik olmadan yaşamak. Düşünün ateizm in ilk filizlerinin atıldığı dönemler. İslam kültürünün araplardan kurtuluş, türk kültürüyle birleştirme çabaları. Bu çok önemli. Müslümanlığı arapların yaşam tarzına sıkıştıramazdık.
İslamı tek bir millet yaşamıyor ki. Araplar müslüman değilmiş ya da kendince değiştirmiş gibi konuşamayız. O dönemin kalitesi çok başka. Katılıyorum ama ben o devri böyle tanımlamazdım.
nasıl tanımlardınız?
Henüz tüm diziyi izlemedim yani çok hakim değilim. Sadece ilk bölümlerin bende bıraktığı izlenimden yola çıkarak şunu diyebilirim ki edebin ve şiirin harmanlandığı ve yüreklere zemzem olduğu bir dönem. Zira şuanlık herhangi bir siyasi tavır ya da araplara özgü bir hitabet görmedim
İslamiyette öyle bir ayırım yok. Asla olamaz. Ancak yaşam tarzıyla bu gösterilmiş. Bana bunu hissettirdi. Bu sebeple iyi değerlendirilmesi gereken bir dönem.
Dediğim gibi daha başındayım, ilerleyen bölümlerde fikrim değişebilir. Teşekkürler görüşünüz için.
Rica ederim.😊
Prison Break in çekildigi senede yasamak isterdimm ve amerikan vatandasi olup diziyi naklen izlemek fena olmazdı
Yunus Emre, Leyla ile Mecnun, Yedi Numara, Gönül Dağı
Yunus Emre çok güzeldi
Arka soklalarda yasamak ısterdım adamlar ölümsüz ve final yapmıyor hıc 😄
Ölümsüzlüğün kestirme yolu
Supernatural, the walking dead, we own this City, narcos, el chapo, the walking dead - Dead City, Fear the walking dead, the walking dead daryl dixon
Yer mekan olarak soruyorsan Son Yaz dizisinin çekildiği yerde yaşamak isterdim
Yerden ziyade çağ olarak sordum. O dönemde ve dizinin içinde yaşasanız?
O zaman cevabım hiçbiri. Her çağın kötü yanları var. Onları da görmeye gerek yok :)
Her çağın değil bence. Yedi Güzel Adam ve Yunus Emre dizilerinin dönemi çok güzel. Çekildiği yıllar değil anlatılan zaman dilimleri
Hmm o zaman evet Yunus Emre dizisinde yaşamak isterdim
kiraz mevsimindeki oyku olmak isterdim ayaz onu cok seviyordu
Aşkı memnuda yaşar yalıda keyfime bakarım fakir dizilerde yaşamak istemiyorum ya jsjdkdks
Boys over flowers kaç yıl önce izlemiştim hoşuma gitmişti kore dizisi
Aydan Şener versiyonu Çalıkuşu ya da Samanyolu'ndaki Zülâl
Diriliş Ertuğrul çünkü Osmanlı Kuruluş Dönemini çok iyi yansıtan bir dizi bence
Dönem filmlerinde veya dizilerinde olmak isterdim.
Dizi değil de bir kitap karakteri olmayı çok isterdim 😢
Hangi kitaptan, hangi karakter?
Karanlık lise güneş
Çukur sjssj hatta idrisin kızı olayım sjsksk
Stranger Things
Yunus Emre dizisi
kurtlar vadisi gladio 3. film
Zaten sürükleyici bir dizinin içindeyiz 🤷♀️
Supernatural ya da Kurtlar vadisi pusu
n erelisin
M İLE BAŞLIYOR
mersin?
Yokk
Mardin?
Yess
Kurtlar vadisi Memati olcam sndns
Yeşil Deniz ya da yedi numara
Game of Thrones. Muhtemelen çok yaşamadan da ölürdüm.😃
Gossip girl çünkü kızlar afet erkekler de öyle 😂 ve zenginler yani çok güzel hayat kısa kuşlar uçuyor.
Kurtlar vadisi nedene gerek yok bence ismi kâfi
kurtlar vadisi gerci oraadada 1 bolum yasatmazlar
Hayatta yaşamam öyle bir şey hepsi sapık
Film olsaydı alacakaranlık derdim
Yahşi cazibe de Kemal olmak isterdim jjgjkjjhkk
Cennet mahallesi
Adanalı, Maraz Ali de kendimi görüyorum..
Yedi numara kesinlikle
Behzat ç veya Kuzey Güney
Hiç bir dizede
Neden?
Reklam yapilmayi sevmem sadece yabancı filim aktöru olmak isterim
Son yaz'da yaşamak isterdim 🥹🖤
Payitaht
Mandolorian
Seksenler.
Avrupa Yakası
Game of Thrones
Hızlı ve öfkeli