Fantastik filmleri severim. Alacakaranlık seyrettiğim ilk film serisiydi hâttâ. Fakat Harry Potter'a ısınamadım pek. Çocuk oyuncuların başrol oynadığı çoğu diziyi/filmi ciddiye alamıyorum, keyif vermiyor bana sanırım.
Fantastik filimler pek ilgimi çekmiyor açıkçası daha çok fikir üzerinden giden belirli bir konuyu anlatan insana bir şeyler katan filimler izlemeye özen gösteriyorum diye bilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayri bodur filmlerinin bağımlısı değilim bir kere izledim seriyi
Harry potter güzel filmlerdir seviyorum ben zaten fantastik olan yapımları her zaman seviyorum
Fantastik filmleri severim. Alacakaranlık seyrettiğim ilk film serisiydi hâttâ. Fakat Harry Potter'a ısınamadım pek. Çocuk oyuncuların başrol oynadığı çoğu diziyi/filmi ciddiye alamıyorum, keyif vermiyor bana sanırım.
Fantastik filimler pek ilgimi çekmiyor açıkçası daha çok fikir üzerinden giden belirli bir konuyu anlatan insana bir şeyler katan filimler izlemeye özen gösteriyorum diye bilirim
LOTR bağımlısıyım ben.
Superms
Evet süperdir :)
Fantastik film severim ama inan baştan sona hiç bir serisini izlemedim.
Hayır bunun bağımlısı değilim başka filmlerde öyleyim
Zamanında izledim. Tekrardan izlemek keyifli olabilir.
Çok severim ama The Lord of The Rings varken bağımlısı olunmaz başka filmin
evet çok severim bütün serisini ezbere biliyoruuum :)
çocukluğumun ilk filmi tabii ki bağımlısıyım her yıl izlerim baştan sona seriyi senelerdir
Lotr ve Harry Potter severim
Hem de ne bağımlılık
Değilim ama çok güzel film serisi var yeni nesil filmler bile bu kadar sürükleyici olamıyorlar.
Eskiden aşşırı bir potterhead dim. Şimdi normal
İzledim ama bağımlısı değilim
Şu filmi hiç izlemedimm
Ezbere bilirim
Harry Potter filmlerini çok severim.
Ben Lotr cıyım..
Poter benlik değil.
Evet güzel seri.
Hayır ama taşıyıcı bağımlısıyım
Evett bayılırım
Cıks değilim.
Evet severim