Diziler & Filmler Harry Potter izleyen var mı? _ßĪĿĿĪƐ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İlk dört bölümü bitirdim geriye kaldı 4 bölüm 😅Aranızda izleyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Geriye kaldı son 1 bölüm yarına artık o da 😅 Güncellemeler+1 yıl Ve bir efsane daha biter...Tek kelimeyle süper bir sondu 👌 Harry Potter izleyen var mı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her sene 1 kere mutlaka seriyi baştan sona izlerim 1 0 Yorumla
CrazyforEsarp Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bende çok eskiden izledim tabiki. Geçenlerde tekrar bi başlamak istedim.. Bi film izledim diğerleri kaldı 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Güzeldi beee Yorumla
ÖğretmenÜye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Birden fazla kere bitirdim. Sanırım 3 defa falan izledim. 0 16 Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Expecto PatronumBaba Yorgunum Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl En güzel bölümü hangisi sence Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Hmm değişir ya. Ben seri olarak seviyorum zaten Harry'i. Ama ilk 3lüyü daha çok seviyorum. Harry Potter benim için böyle ailenle çoluk çocuğunla izleyeceğin tatlı bir film çünkü ilk izlediğimde bende çocuktum. Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ben geç kalmışım o yüzden biraz izlerken sıkılıyorum sbshdhdhdhd Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl İzle ya sıkılmazsın :D Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl İzliyorum sıkılmıyorum aslında ama izle izle bir türlü bitmedi bölüm süreleri çok uzun Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl 2.5 saat ama normal ya Harry için. Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Aynen izlemeye değer Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Benim sevdiğim bir kaç sahne var. Onlar içn bile izlenir.“You’ve kept him alive so he can die at the proper moment?”“You’ve been raising him like a pig for slaughter”“Don’t tell me now you’ve grown to care for the boy?”“Expecto Patronum!”“Lily... after all this time?”“Always...”https://www.youtube.com/watch?v=LeG_judrcOA Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Vayyy beee Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Geldin mi buraya yoksa spoiler m ldu :D Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl 5 i bitirdim 6 ya yarın geçicem 😅 Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Şimdi mi bitti :D Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Yarım saat oldu bitireli Yorumla ÖğretmenÜye +1 yıl Zümrüdü Anka güzeldi ama :D Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Haha aynen güzeldi Yorumla
nirsamx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl izlemeye çalıştım sıktım dişimi ama 3 filmini zar zor bitirdim çocukken izlemem gerekirdi 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bende biraz zorluyorum kendimi ya kaldı 4 bölüm sdhdhjddj Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. Tümü izledim efsane 👌🏼 1 0 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsini izledim. 1 6 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Vayyy en çok sevdiğin seri Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Valla hepsini sevdim hepsi de ayrı güzel ama Doby ölmüştü ya çok üzüldüm :/ Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ben daha o bölüme gelemedim Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Gelirsen ağlama ama :/ Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Temam Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Yaaa izledimmm 😥🤧 Yorumla
esrakrb Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Harry potter izlemeyen eksiktir net. 1 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl İşte o yüzden tamamlamaya çalışıyorum Yorumla
Palastine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl En az serisini on kez izlemişimdir en az o da 1 3 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl En sevdiğin seri? Yorumla Palastine +1 yıl Seri derken film serisi mi yüzüklerin efendisi 😂 Yorumla Palastine +1 yıl Harry Potter da ise Melez prens ve Ateş kadehini severim.. Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Çocukken bitirdik biz o filmleri bizden geçti 😄 0 5 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ben geç kaldım 😅 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Güzel film ama tabi ki izlemelisin 😄 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl 5 i izliyorum şu an 😅 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl İyi seyirler 😄 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Sağol 😅 Yorumla
Ahmetcann54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Azkaban tutsağı en güzeli 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Herkes bu seriyi daha çok sevmiş Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl gözlüklü eleman ibine dedikleri için izlemedim. 0 2 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Aaaa izle ama Yorumla _jokeface_ +1 yıl ibineyse izlemem öyle mi? Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hem izledim hem de kitaplarını okudum. 0 2 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hangisi daha güzel? Yorumla emziksizkedi +1 yıl Kitaplarda da filmlerde de Azkaban Tutsağı'nı beğeniyorum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayatimda hic izlemedim 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bende izlememiştim izliyorum güzel gidiyor şu anlık Yorumla
SınırlıKullanıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İlk defa mı izledin? 0 2 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Evet Yorumla SınırlıKullanıcı +1 yıl Çok şanslısın. Yerinde olmak isterdim. :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her sene 1 kere mutlaka seriyi baştan sona izlerim
Bende çok eskiden izledim tabiki. Geçenlerde tekrar bi başlamak istedim.. Bi film izledim diğerleri kaldı
Güzeldi beee
Birden fazla kere bitirdim. Sanırım 3 defa falan izledim.
Expecto Patronum
Baba Yorgunum
En güzel bölümü hangisi sence
Hmm değişir ya. Ben seri olarak seviyorum zaten Harry'i. Ama ilk 3lüyü daha çok seviyorum. Harry Potter benim için böyle ailenle çoluk çocuğunla izleyeceğin tatlı bir film çünkü ilk izlediğimde bende çocuktum.
Ben geç kalmışım o yüzden biraz izlerken sıkılıyorum sbshdhdhdhd
İzle ya sıkılmazsın :D
İzliyorum sıkılmıyorum aslında ama izle izle bir türlü bitmedi bölüm süreleri çok uzun
2.5 saat ama normal ya Harry için.
Aynen izlemeye değer
Benim sevdiğim bir kaç sahne var. Onlar içn bile izlenir.
“You’ve kept him alive so he can die at the proper moment?”
“You’ve been raising him like a pig for slaughter”
“Don’t tell me now you’ve grown to care for the boy?”
“Expecto Patronum!”
“Lily... after all this time?”
“Always...”
https://www.youtube.com/watch?v=LeG_judrcOA
Vayyy beee
Geldin mi buraya yoksa spoiler m ldu :D
5 i bitirdim 6 ya yarın geçicem 😅
Şimdi mi bitti :D
Yarım saat oldu bitireli
Zümrüdü Anka güzeldi ama :D
Haha aynen güzeldi
izlemeye çalıştım sıktım dişimi ama 3 filmini zar zor bitirdim
çocukken izlemem gerekirdi
Bende biraz zorluyorum kendimi ya kaldı 4 bölüm sdhdhjddj
Tümü izledim efsane 👌🏼
Hepsini izledim.
Vayyy en çok sevdiğin seri
Valla hepsini sevdim hepsi de ayrı güzel ama Doby ölmüştü ya çok üzüldüm :/
Ben daha o bölüme gelemedim
Gelirsen ağlama ama :/
Temam
Yaaa izledimmm 😥🤧
Harry potter izlemeyen eksiktir net.
İşte o yüzden tamamlamaya çalışıyorum
En az serisini on kez izlemişimdir en az o da
En sevdiğin seri?
Seri derken film serisi mi yüzüklerin efendisi 😂
Harry Potter da ise Melez prens ve
Ateş kadehini severim..
Çocukken bitirdik biz o filmleri bizden geçti 😄
Ben geç kaldım 😅
Güzel film ama tabi ki izlemelisin 😄
5 i izliyorum şu an 😅
İyi seyirler 😄
Sağol 😅
Azkaban tutsağı en güzeli
Herkes bu seriyi daha çok sevmiş
gözlüklü eleman ibine dedikleri için izlemedim.
Aaaa izle ama
ibineyse izlemem öyle mi?
Hem izledim hem de kitaplarını okudum.
Hangisi daha güzel?
Kitaplarda da filmlerde de Azkaban Tutsağı'nı beğeniyorum.
İzlemem mi? En sevdiğim seri
Hayatimda hic izlemedim
Bende izlememiştim izliyorum güzel gidiyor şu anlık
Hayir.
İzledik tabii ki
İlk defa mı izledin?
Evet
Çok şanslısın. Yerinde olmak isterdim. :)