Proposal Daisakusen Special (SP) Türkçe altyazı arıyorum. PlanetDP sitesinde vardı ama oraya erişim kesildi maalesef. Bulmama yardım edebilir misiniz? 🥺

Proposal Daisakusen Special (SP) Türkçe altyazı arıyorum. PlanetDP sitesinde vardı ama oraya erişim kesildi maalesef. Bulmama yardım edebilir misiniz? 🥺

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vpn aç o zaman giriyor planetdp'ye
Vpn ile giriyorum olmuyor. Sen girebiliyorsan benim için indirebilir misin lütfen?
İndiririm de nasıl atıcam
Mail üzerinden ya da dosya paylaşım sitelerinden
Mail olabilir
Ama siteye kimse giremiyor diye biliyorum ben
Şu an planet dp kapalıymış tor ağından da denedim giremedim
Başka nereden bulabilirim opensubtitles ve subscene. com sitelerinde de yoktu
Aynen oralarda da tok vietnam dili bile var tr yok ar*pça çıkıyo bide
Yts subsda da yok :d
Mecbur ingilizce altyazıyla idare edeceğim o zaman 🥲 ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
Rica ederim 😌 bence ingilizce alt yazıyı indir ardından. txt ile aç sonra ingilizce metinleri chat gbt ile Türkçeye çevir böylelikle izleyebilirsin🙃🙃
Çok uğraştırıcı olur 😅 ben üniversitede ingilizce okudum bu açıdan sıkıntım yok sadece kardeşimle birlikte izlediğimiz için ona çeviri yaparken ağzım yoruluyor bu yüzden Türkçe altyazı istiyordum 😂
Aslında çok uğraşırıcı olmazdı ya metni at o yapardı işi de neyse 😅 bi yandan izleyip bi yandan çevirisini yapmak zor olmaz mıı hem karakterin duygularını ve hislerini de yansıtmak lazım şimdi konuşurken 🙄🙄
Peki ya zamanlaması nasıl olacak? 🤔
Zamanlaması yazıyo yanda sadece metinleri çevir dersin😏
Denerim 😄 güzel fikir bunun için de teşekkür ederim 🌸
Rica ederim umarım başarılı olur bu yöntem 😄
İnşallah 😄