Diziler & Filmler Soğuklar yaklaşmışken kış temalı filmleri izlemeye başladınız mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Evde tek başına izleyen nesile selam olsun Güncellemeler+1 yıl Film Soğuklar yaklaşmışken kış temalı filmleri izlemeye başladınız mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben seviyorum Çiçek ama yeni film bulamıyorum 1 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Diriliş izle u Barış_LonelyForever +1 yıl türk dizisi sevmiyorum ya birsuskuncicek +1 yıl Hayr film leonardo dicaprio oynuyor u Barış_LonelyForever +1 yıl Ha anladım ben dizi olanı sanmıştım 🤦♀️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler 🌸
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Yok ya film falan izlemiyorum, youtube yetiyor. Oyun vs öyle. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hmmm Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eskisi kadar film seyretmiyorum, çünkü artık aklım filmleri almıyor. 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla Semih6934 +1 yıl Biraz beynimi dinlendirmem gerekiyor 😂 Yetişemiyorum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Yok ben YouTube’da basık Şahin videoları izliyorum. Vutututu hesabı 😂 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Konusu ne Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Konusu yok doğaçlama ara gaz veriyorlar falan. Dip basık arabalar falan 😂 Kendimden sogudum Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iggg Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Evet ya. Fotoğrafta görünce hatırladım evde tek başına filmini hep izlerim ve bıkmadan izlerim. Çok ayrı bir havası var. 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yok henüz başlamadım Bu arada sorunu Twitter'dan geldim haberin olsun Twitter'a düşmüş.soğuk temalı filmler 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nasl twitterda mı var Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Twitter'ın kızlar soruyor sayfasında sorular listeleniyor senin sorunu da oradan buldum geldim linkini gönderdim bak üstünde tıkardım tıklarsan açılır Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yok yaa. Şansıma hangisi çıkarsa onu izliyorum. 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 366 cevap paylaştı. Hiçbirisi zıpçıktı cafer gibi olamaz.https://www.youtube.com/watch?v=HJfEcFbRfeg 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl Mevsime göre flim mi izleniyormus ya valla ilk kez duydum, ben sahsi düşüncemi yazayim dikkatimi ne cekerse kisa fragmanda onu izliyorum. 0 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır ama evde tek başına çok güzel bir film 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Yok valla başlamadım daha vaktim olmuyor ki 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl son zamanlarda çoğu dizi film sıkıcı geliyor 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazdan vazgeçemem :D 1 0 Yorumla
Live_is_lifee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Evde tek basinayi izledim evet cok guzeldi. yakinda baslariz filmler izlemeye. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl E beklemeyeyim mi ki? Çünkü görmüyorsun özelde galiba:) 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep soru güncelleyip görmezden mi geleceksiiiin? Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. Dizi film izlemeye çok vaktim kalmıyor 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Kar yağmasını bekliyorum öyle daha keyifli 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. başlamadım 1 0 Yorumla
melissamrt Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Film önerisi var mı 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Avatar izle Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben seviyorum Çiçek ama yeni film bulamıyorum
Diriliş izle
türk dizisi sevmiyorum ya
Hayr film leonardo dicaprio oynuyor
Ha anladım ben dizi olanı sanmıştım 🤦♀️
Teşekkürler 🌸
Yok ya film falan izlemiyorum, youtube yetiyor. Oyun vs öyle.
Hmmm
Eskisi kadar film seyretmiyorum, çünkü artık aklım filmleri almıyor.
Neden
Biraz beynimi dinlendirmem gerekiyor 😂 Yetişemiyorum.
Yok ben YouTube’da basık Şahin videoları izliyorum.
Vutututu hesabı 😂
Konusu ne
Konusu yok doğaçlama ara gaz veriyorlar falan. Dip basık arabalar falan 😂
Kendimden sogudum
Iggg
Evet ya. Fotoğrafta görünce hatırladım evde tek başına filmini hep izlerim ve bıkmadan izlerim. Çok ayrı bir havası var.
Yok henüz başlamadım Bu arada sorunu Twitter'dan geldim haberin olsun Twitter'a düşmüş.
soğuk temalı filmler
Nasl twitterda mı var
Twitter'ın kızlar soruyor sayfasında sorular listeleniyor senin sorunu da oradan buldum geldim linkini gönderdim bak üstünde tıkardım tıklarsan açılır
Yok yaa. Şansıma hangisi çıkarsa onu izliyorum.
Hiçbirisi zıpçıktı cafer gibi olamaz.
https://www.youtube.com/watch?v=HJfEcFbRfegMevsime göre flim mi izleniyormus ya valla ilk kez duydum, ben sahsi düşüncemi yazayim dikkatimi ne cekerse kisa fragmanda onu izliyorum.
Hayır ama evde tek başına çok güzel bir film
Evet ya
Yok valla başlamadım daha vaktim olmuyor ki
son zamanlarda çoğu dizi film sıkıcı geliyor
Mevsime göre pek izlediğim söylenemez.
Yazdan vazgeçemem :D
Evde tek basinayi izledim evet cok guzeldi. yakinda baslariz filmler izlemeye.
Başlamadım ama izlerim
E beklemeyeyim mi ki? Çünkü görmüyorsun özelde galiba:)
Hep soru güncelleyip görmezden mi geleceksiiiin?
Dizi film izlemeye çok vaktim kalmıyor
İzlemedim, izlemeye başlamadım
Bhnun için daha erken
Ben herşeyi bıraktım sanırım
Kar yağmasını bekliyorum öyle daha keyifli 🍀🗝️
Yılbaşında istemsiz istediğim film
Hayır ne alaka 😄
başlamadım
Film önerisi var mı
Aynen öyle yapıyorum haha
Onlar olmassa olmaz
Evet