Sizin için özel bir yere sahip bir film/dizi var mı, varsa hangisi?

Sizin için özel bir yere sahip bir film/dizi var mı, varsa hangisi?

Evet var tabi ki de Joker filmi benim için çok anlamlı çünkü karakteri kendime çok benzetiyorum yani düşünce yapısı olarak kişilik özellikleri olarak bir de the dark kngiht benim için çok özel bir filmdi.. aynı zamanda ben Jokeri haklı buluyorum hep insanların Jokeri yanlış anladığını düşünüyorum ayrıca... yani bir şekilde toplumun ne kadar yozlaştığını bizlere çok güzel anlatıyor o film.. izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.. ayrıca Joqain ve Heath de harika oyuncular 🌺
90 lar ve 2000 lerde tek basima coook filme gittim. Korku ve bilim kurgu olmayan her filmi izlemistim asagi yukari... O donem izledigim filmleri bi yerlerde zamansiz gorunce hosuma gidiyor. Forrest Gump Jurassic Park ve bir suru romantik komedi film o doneme aittir bende. Bu yuzden de etkileri bu anlamda buyuktur. Ama son zamanlarda Med Cezir hala bi severim.
Hiç romantik dram izlemem ama Göl Evi een sevdiğim filmdir. Dün TV'de denk geldim 2:30'a kadar onu izledim hayranlıkla 😄
Dizi olarak da Supernatural. Onun da yeri ayrıdır 15 yıl boyunca izledim.
Şu göl evine bi bakayım 😄
Aa ben bunu izledim ama ikinci filmini izledim. Mavi Göle Dönüş'tü ismi galiba. Bayağı da sevmiştim 😅
Ha pardon. Göl Evi demişsin. Mavi Göl ile karıştırdım ben 😅
Senin dediğine de bakarım :))
O derece diyorsun. Tamam kız, izleyeceğim senin için 😅
Bende duygusalım bu aralar. Seni etkilediyse beni de etkiler 😄
Olur veririm mutlaka :))
Dimi, bencede 😄🌸
The notebook.
Teşekkürler
Ricalar.
Cevap
12Cevap
Senden önce ben filmi. Eski sevgilim önermişti, o da omurilik felci olduğu için tekerlikli sandalyeye mahkumdu. Ben filmdeki o kız o da o erkekti. Derinden etkilemişti sonu
çok var hangi birini saysam ki.
matrix
man in black
secret life of walter mitty
snowpiercier
.
.
sabaha kadar yazabilirim sanırım :D
Kesinlikle Mahkum. Her karakterlerle iyide olsun kötüde olsun bir ortak noktamız var
Senden önce ben filmi çünkü ilk defa bir kitapa bu kadar ağladım çok üzüldüm üzücü bir hikaye
Özel bir şey demeyelim de; Spartacus diye bir efsane geçti bu dünyadan : ))
Derin Darbe filmi var. Genç kızlık çağlarımda Elijah Wood'a hayran kalmış anılarım vardı.
La casa de papel. Hep otoriteye karşı isyankar olmuşumdur baş kaldırmışımdır. O dizi de kendimi görüyorum.
Alacakaranlik serisi her depresyona girdigimde beni cikarir
Winnie the pooh sonunda ağlamıştım neden bilmiyorum korku filmiydi
Brad Pitt Fury filmi
Alacakaranlik..
Düşündüm ama sanırım yok ya
V for vandetta
İpman 4
Okyanusta av 🤦🏻♀️
Hachiko
Öyle bi film yok
Yok. ..
Çalıntı hayat