Diziler & Filmler Sizce Orlando Bloom iyi bir oyuncu mu? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu adamın Legolas olduğuna inanmıyorum cbşcbhövn adam Legolas'tan çok benim dayıma benziyor zjhkflbn üstüne dayım bile yok Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Orlando Bloom iyi bir oyuncu mu? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harika bir oyuncu karaip korsanlarında da öyleydi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet iyi bir oyuncu özellikle legolas karakteri 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 756 cevap paylaştı. Legolas dışındaki rollerini bilmiyorum. Legolas'ı oynarken gayet iyiydi. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet sempatik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Harika bir oyuncu karaip korsanlarında da öyleydi
Evet iyi bir oyuncu özellikle legolas karakteri
Legolas dışındaki rollerini bilmiyorum. Legolas'ı oynarken gayet iyiydi.
Adam esmermiş ya 🤦🏻♂️
Evet sempatik
Hayır