Korku filmi izlerken gözlerinizi kapar mısınız?

Hayır neden gözlerimi kapatayım ki amaç zaten filmi izlemek değil mi 😂 ben kesinlikle gözlerimi kapatmam izleyebildiğim kadar izlerim ki korku filmi izlemeyi de zaten çok seviyorum bu yüzden de benim için sorun olmaz en çok da geceleri izlemeyi seviyorum zaten.. en son mesela çığlık 6 filmini izlemiştim ama korkudan çok komedi gibi geldi bana.. ben geceleri yalnız başıma psikolojik gerilim izlemeyi isterdim tabi ki de.. çünkü diğer cinli şeyleri saçma bulurum
Cevap
26Cevap
Yok kapamam.
Sen korku filmi izlerken Pooh diyerek seni korkutmak isterdim ama.
Sen sorgu meleklerine gözünü açarsın bence 😂
Kaç gündür o kadar çok korku izledim ki ölülerin bir yerden çıkacağını düşünüyorum artık 😂 bağırsaklara kadar yemeye başladıklarında arkadaşım etkilenmiyim diye çeviriyor sağolsun balım🫠 gözümü kapamam ama midem bulanırsa bakmam yane
Bir tane öneri alabilir miyim
@Tattlijojuk konu film dizi önerisiyse barışa sor derim 😅🌺
The walking dead izlemediysen buyur başla derim film değil, çok ağır da değil :)
Bitene kadar açmam gözümü hatta korku filmi izlemem hatta şu an görselde şu kadın mıdır erkekmidir bundan korktum
Şu an izlediğim zaman kapatmıyorum evet izlerken hala korkarım güzel yanı bu ama bünye artık alıştı sanırım ani çıkan şeylere tepki veremiyorum :D
Ne anlamı kalıyor o zaman izlemenin. Arkadan sağdan soldan sabotajlar gelmeden, gözlerini kırpmadan izleyeceksin korku filmlerini...
O zaman filmi kim izleyecek vmcm
Öyle wow dedirten korku filmi uzun zamandır izlemedim.
Hepsi klişe :(
Korku filmi izlemem. Zaten izliyorsam da gözlerimi niçin kapatayım o zaman izlemenin bir anlamı kalmıyor mantıken. 😂
Ay görsele bak ya😨 izlemem. Mecbur kalirsam sadece gözlerimi degil kulaklarimi da kapatıyorum.
Korku filmi izleyemiyorum. Yabancı korku filmleri saçma, Türk filmleri ise oldukça gerçekçi geldiği için asssla açmıyorum 😅
Tipe baksana.. seytan görse euzu besmele çeker jsjsjs gözlerimi kapatsam nolcak sesleri duyuyorum.. onu da başkası kapatsın 😂😂
Hic izleyemem ki.. Cevap verirken bile görseli kapatıyorum.
Ben genelde kapatırım gözümü jdjdj o kadar kapatırım ki uykum gelir
Gözlerimi açıp filmin sesini kısarım. Sesi kısınca en korkunç sahne bile korkutmuyor. 😂
Hayatım boyunca hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
Korku filmleri, korkunç değil. Ya da henüz ben keşfedemedim korkuncunu.
Yeryüzünde aşk acısından daha büyük bir korku filmi yoktur.(FİKRET DOĞAN)
Sevdiğim karakter ölecekse gözlerimi kaparım çünkü kalbim acır
Allah şu merakın belasını versin 😁
Kapatmam ısrarla izlerim manyak gibi 😂
Sesler ürkütüyor daha ziyade, görüntü çok değil. Gece şunu görsem öbür tarafa intikal ama tabi😂
Tek başıma izleyemiyorum 🥺 korkarım yanımda sevgilim olup sarılmalı sıkı sıkı 🤪
En İyi Cevap