Diziler & Filmler Korku film izlerken gözlerinizi kapatıyormusunuz? Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben izlerken korktuğum zaman telefonu ters çeviriyorum Güncellemeler+1 yıl Çok korktugunuz bölümler de gözlerinizi kapatırmısınız Korku film izlerken gözlerinizi kapatıyormusunuz? Cevapla Film Soruları Telefon Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır filmin anlamı zaten izlemek değil mi :D ben gözüm açık izlerim hatta bazı sahnelerde göz bile kırpmıyorum hiç 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gereksiz bazı sahneler varsa -baş harfi cinsellik- kapatırım yoksa izler hatta gülüp eleştiririm ₰ 0 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kapatacaksak Niye İzliyoruz mk 0 2 Yorumla Intcikadn +1 yıl Çok korktugunda Yorumla Cetin3240 +1 yıl Hayır Tabiki Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Gòz kapatırsan basil izliycen 0 2 Yorumla Intcikadn +1 yıl Cok Korktuğunuz zamandan bahsediyorum Yorumla Sertmmm +1 yıl Tek izleme sen o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen cennet mahallesi izle 0 10 Yorumla Intcikadn +1 yıl Cennet mahallesini bildiğine göre sen cok izlemişsin ananla karşılıklı sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha caz yapma Yorumla Intcikadn +1 yıl Sen de boş yapma hadi hadi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolu tarafını göremedim pek ondan Yorumla Intcikadn +1 yıl Ahahaha beni tanımıyorsun bro konuşma sen batıyorsun baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahshaha tamam abla pardon özür dilerim tanıyamadım güneş çarptı gözüme kusura bakma Yorumla Intcikadn +1 yıl Güneş değil laflarım çarpmıştır bidakine daha dikkatli ol sakat kalırsın 🖐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git denginle oyna hadi ablacım basim agriyor sus Yorumla Intcikadn +1 yıl Sen git bence burasi benim mekan sana yol gözüktü by Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zabitalarin gözünden nasıl kaçmış burasi tamam gözünü seveyim yazma gittim bildirim geldikçe sartel atıyor bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır filmin anlamı zaten izlemek değil mi :D ben gözüm açık izlerim hatta bazı sahnelerde göz bile kırpmıyorum hiç
Gereksiz bazı sahneler varsa -baş harfi cinsellik- kapatırım yoksa izler hatta gülüp eleştiririm ₰
Kapatacaksak Niye İzliyoruz mk
Çok korktugunda
Hayır Tabiki
Gòz kapatırsan basil izliycen
Cok Korktuğunuz zamandan bahsediyorum
Tek izleme sen o zaman
Sen cennet mahallesi izle
Cennet mahallesini bildiğine göre sen cok izlemişsin ananla karşılıklı sanırım
Hahahaha caz yapma
Sen de boş yapma hadi hadi 😂
Dolu tarafını göremedim pek ondan
Ahahaha beni tanımıyorsun bro konuşma sen batıyorsun baya
Hahahshaha tamam abla pardon özür dilerim tanıyamadım güneş çarptı gözüme kusura bakma
Güneş değil laflarım çarpmıştır bidakine daha dikkatli ol sakat kalırsın 🖐
Git denginle oyna hadi ablacım basim agriyor sus
Sen git bence burasi benim mekan sana yol gözüktü by
Zabitalarin gözünden nasıl kaçmış burasi tamam gözünü seveyim yazma gittim bildirim geldikçe sartel atıyor bende
İzlemiyorum
Hayır Tabiki de
izlemeyi sevmiyorum