Güncellemeler
+1 yıl
Oyuncu tanıdıklarımda şu an fgr değil dizilerde karakter canlandıran kişiler
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece Tavsiyeler almak istiyorum sizlerden bilenler yazsın
Merhaba Şimdi icon talent adlı yerin menajerleri tarafından eğitim veriliyor Eğitim aldıktan sonra icon talente katılma ihtimali varmış zaten katılırsam yürürüm Eğitimide cast direktörü - menajerler veriyor yani sektörün en iyileri sizce eğitim almalıyım fgr değil bu arada sektörün - en ünlü oyuncularının menajerliğini ve sektöre yeni yüz kazandıran Bir Menajerlik şirketi - Zaten onlarla çalışmak bir avantaj - Lütfen heves kırmayın eğitim almadan ve sektörü tanımadan zaten bir yer edinemeyiz bu sektörde şimdi gelir Yok ben bu sektörü biliyorum diyenler heves düşürenler eğer menajer ve cast direktörü tarafından beğenilir sem zaten yer edinirim sektörde bir kaç oyuncu tanıdığım öyle oldular zaten eğitim aldılar oradan keşfedildiler sadece tavsiyeler alabilirmiyim sizden veya düşünceniz hakkında evinde otur işine bakın demeyin işim bu zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kendine güveniyosan al tabi. eğitim ne kadar?
Çok uygun şu an 10a yakın ama Şimdi bı kişi sektörün en iyi menajerlerinden ve cast direktörlerinden bazı oyunculara baktım onlarda aynı benim gibi torpil falan yok eğitim almışlar oradan böyle seni beğenirlerse sokuyorlarmış sektöre sizce şansım varmıdır
bi kere o ajans baya elit bir ajans. seni eğitime kabul etmeleri bile güzel bişey. eğer yeteneğim var diyosan kendimi gösteririm diyosan git bence
Ajansın eğitim yeri var eğitim yeride ajansta zaten yani eğitimi veren kişide ajansın cast direktörü ve Menajeri ben bu yüzden oradan bir şeyler olarak çıkacağımı sanıyorum sence haklımıyım sektörde adı geçen kişiler sonuçta
bence haklısın. hatta link falan varsa ben de geleyim
Ekmek Kur'an çarpsın bende kayıt olmadım daha daha iki günce bitti kayıtlar ama tekrar açılacakmış
hiç kaçırma bence ama sektörü az çok biliyosundur. hiç bişeyin garantisi yok
Evet Ama kendimi kanıtlarsam bence olur
inşallah
Kanka bazıları ben kötü yorumlara tahammül edemiyorum diye senden olmaz diyor haha Kanka ben şu an oyunculuk yapmıyorum takdir toplamıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!