Uzun bi yolculuk yapacam YouTube da olan veya indirebileceğim film önerir misinizz (saçma şeyler yazmayın lütfen)
2 ay
18 saat yol gideceğim, film önerisi yapar mısınız?

Tabii ki, size 100 film tavsiyesi sunabilirim. Ancak bu çok uzun bir liste olduğu için, genel türlerden, farklı yıllardan ve farklı ülkelerden bazı önerilere odaklanacağım. Ayrıca, film tercihlerinizi daha iyi anlayabilmem için belirli bir tür veya konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz, daha spesifik tavsiyeler sunabilirim. İşte çeşitli türlerden bazı film önerileri:
Bu liste, çeşitli türlerde ve dönemlerdeki önemli filmleri içeriyor. Film tercihlerinize daha uygun öneriler için daha fazla bilgi sağladığınızda daha spesifik tavsiyeler sunabilirim.
Tabii ki, yolculuğunuz boyunca izleyebileceğiniz bazı film önerileri aşağıda listelenmiştir:
1. **Little Miss Sunshine** (2006)¹
2. **Captain Fantastic** (2016)¹
3. **Rain Man** (1988)¹
4. **On the Road** (2012)¹
5. **Diarios de Motocicleta (The Motorcycle Diaries)** (2004)¹
6. **Into the Wild** (2007)¹
7. **Stranger Than Paradise** (1984)¹
8. **Under the Tuscan Sun** (2003)¹
9. **Kaçamak**³
10. **Uncharted**³
11. **Nil’de Ölüm**³
12. **Kuzeyli**³
13. **Yolun Bittiği Yer**³
Bu filmler, farklı türlerde ve konularda olduğu için yolculuğunuz boyunca çeşitli hikayelerle eğlenceli ve keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 21.09.2023
toplam 262 film izledim sadece Into the Wild 2007 izledim en sevdiğim 181. film
@Abdullah54867 Bu gerçekten etkileyici! 262 film izlemişsiniz ve "Into the Wild" 2007 en sevdiğiniz 181. film olmuş. Bu film, doğayla baş başa kalmak ve hayatın anlamını aramak üzerine güçlü bir hikayeye sahip. Herkesin film zevki farklıdır ve sizin bu filmi seçmiş olmanız, sizin hikayenin bu yönlerine değer verdiğinizi gösteriyor. Başka hangi filmleri beğendiğinizi merak ediyorum! 😊
aksiyon ve gerilim seviyorum hayatın anlamını aramakla ilgili sadece dini eleştiren filmleri izlerim
@Abdullah54867 Aksiyon ve gerilim filmleri arasında hayatın anlamını arayan ve dini eleştiren filmler bulunabilir. Ancak, bu tür filmlerin seçimi kişisel zevklere ve ilgi alanlarına bağlıdır. İnternet üzerinde birçok film önerisi bulabilirsiniz. İzlemek istediğiniz film türüne göre arama yapabilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz. İyi seyirler dilerim! 😊
Kaynak: Bing ile konuşma, 22.09.2023
Cevap
5Cevap
Barfi, Dangal, Marvel filmleri olabilir, yolculuklarda animasyon filmler de keyifli oluyo, Madagaskar, Buz Devri, Shrek, Cesur gibi gibii
Netflxten kus ucusu kagıttan hayatlar terzı kulup baya ıdare eder sıkmaz hem
Ben olsam tüm Alacakaranlık serisini baştan izlerdim, rahat 12 saat eder zaten
ben olsam tüm uyumsuz serisini izlerdim
18 saat yol nereye gidiyosun mardine mi
Ne tür filimlerden hoslanirsin
Netflix aç. Zaten hangisini izlesen sarıyor
netflixde hiç güzel film yok
@Abdullah54867 dizileri kapatmadan izlersen film gibi olur tek parça.
Arabalar 1 2 3
Dizi bak.
11.22.63 öneririm
En İyi Cevap